Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Hilversum, 22 oktober 2008

BNN PRESENTS KEANE
MINI-OPTREDEN VOOR FANS OP GEHEIME LOCATIE

Keane-fans weten het waarschijnlijk al lang, maar de Engelse band is volgende week in Nederland! De aanleiding hiervoor is hun zojuist uitgekomen nieuwe album 'Perfect Symmetry'. BNN viert dit mee en organiseert daarom woensdag 29 oktober een zeer geheim mini-optreden van Keane op een nog geheimere locatie. De 200 beschikbare toegangskaarten zijn alleen maar te winnen via keane.bnn.nl. Voor wie er niet bij kan zijn hebben we goed nieuws: de exclusieve gig is op zaterdag 13 december te beluisteren op 3FM in het BNN-radioprogramma That s Live en wel van 18.00-20.00 uur. Op dezelfde avond wordt de TV-registratie van het optreden uitgezonden om 00.45 uur bij BNN op Nederland 3.

Keane s eerste album Hopes And Fears werd de best verkochte cd in Engeland en won de prestigieuze Brit Award. Under The Iron Sea is het tweede album en groeide ook uit tot een groot succes. Het derde album Perfect Symmetry kwam op 10 oktober uit. Keane zal hier woensdag nummers van ten gehore brengen, waaronder het bekende Spiralling.

Het exclusieve BNN-optreden is tot stand gekomen in samenwerking met Universal Music International. Meer informatie over Keane is te vinden op www.universalmusic.nl.

Voor meer informatie en beeldmateriaal:
BNN Communicatie: Laura Muscas tel: 035-6268913, laura.muscas@bnn.nl Universal Music International: Elly van den Brink/ elly.van.den.brink@umusic.com