Gemeente Valkenswaard

Informatiebijeenkomst rioleringswerkzaamheden Schaapsloop 1 en 2

Informatiebijeenkomst rioleringswerkzaamheden Schaapsloop 1 en 2

Op donderdagmiddag 30 oktober houdt de gemeente Valkenswaard een informatiebijeenkomst over rioleringswerkzaamheden in Schaapsloop 1 en 2 in zaal Maenen. U bent van harte welkom.

Duurzaam omgaan met regenwater
De gemeente Valkenswaard heeft als taak haar rioleringstaken op een duurzame wijze uit te voeren en zo de waterkwaliteit te verbeteren. De riolering op industrieterrein De Schaapsloop I en II voldoet op dit moment niet aan de duurzaamheid- en kwaliteiteisen van de gemeente. Hierdoor moet de gemeente enkele maatregelen uitvoeren.

In hoofdzaak betreft deze maatregel het afkoppelen van het bedrijventerrein waardoor regenwater en afvalwater gescheiden wordt afgevoerd. Dit is een duurzame manier hoe om te gaan met rioleringswater. Tevens is er de mogelijkheid om meer afvoercapaciteit te creëren als dit noodzakelijk is.

Informatiebijeenkomst
Voordat de voorbereidende werkzaamheden worden gestart, vindt de gemeente het belangrijk om de werkzaamheden nader toe te lichten. Graag nodigen wij u daarom uit voor een informatiebijeenkomst op donderdag 30 oktober van 16.00 uur tot 17.30 uur. De bijeenkomst vindt plaats in zaal Maenen aan de Leenderweg 58 in Valkenswaard.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Jos Castelijns van de gemeente Valkenswaard, telefoon 040-2083 548 of via e-mail gemeente@valkenswaard.nl.