Ingezonden persbericht


Zeg het voort!

PERSBERICHT

Goede minnaar wordt beloond met diploma!

Amsterdam, 13 okt 2008

Mail & Female, vrouwelijke onderneming in erotica voor vrouwen gaat, samen met de Wereldberoemde Nederlandse Sexpert Xaviera Hollander, mannen belonen met een spannende spoedcursus Intensief Beminnen en een Goede Minnaar Diploma.

Mail & Female organiseert speciaal voor de man (de minnaar) op 30 oktober a.s. een enerverende en spannende spoedcursus Intensief beminnen . Deze cursus zal door de wereldberoemde Xaviera Hollander worden gegeven in de Love Store van Mail & Female. Mail & Female wil met dit initiatief een liefdevol en welkom gebaar maken naar alle mannen die inspiratie en kennis zoeken voor hun liefdesrelatie met hun vrouw of vriendin.

Sinds haar oprichting 20 jaar geleden richt Mail & Female zich op de vrouw. Dit was destijds volgens oprichtster Hanni Jagtman nodig om een stijlvol alternatief te bieden voor de vele op de man gerichte seksshops die de vrouw niet aanspraken. Voor vrouwen was er destijds nog niets. Het unieke concept van Mail & Female bleek echter niet alleen een groot succes bij vrouwen, maar ook bij mannen.

Hanni Jagtman (oprichtster Mail & Female): Onze mannelijk klanten zijn duidelijk aangetrokken tot onze stijlvolle, moderne ambiance waarin ze iets vinden dat bij hun vrouw of vriendin past. Het zijn meestal hele open en leergierige mannen die veel betrokkenheid tonen in de ontwikkeling van hun seksuele relatie met hun vrouwelijke partner. Onze mannelijke klanten stellen ons vaak hele goede, inhoudelijke vragen, zoeken goede oplossingen en inspirerende informatie die positief bijdragen aan de seksuele relatie. Seks is nu eenmaal een belangrijk onderdeel van een relatie, het is een manier om heel dicht bij elkaar te komen, fysiek natuurlijk, maar ook spiritueel, en behoeft continue verdieping en inspiratie. Daarnaast verheugen we ons sinds kort in de ontwikkeling van een aanbod serieuze erotische producten, die speciaal voor mannen zijn ontworpen.

Dit jaar wil de vrouwelijke Love Store Mail & Female de man officieel van harte verwelkomen door middel van een passende actie. Jagtman: We vonden dat we eens iets extra s moesten organiseren voor de man. We gaan een heel warm en hartelijk gebaar maken naar mannen en ze belonen voor hun betrokken leergierigheid! Hiermee wil Mail & Female bijdragen aan een positieve seksuele ontwikkeling tussen partners.

Het bedrijf krijgt hiertoe bijstand van Xaviera Hollander, die een Spoedcurcus intensief beminnen voor de minnaar zal geven. Xaviera Hollander, wereldberoemd als De Madam van het oudste beroep van de wereld en bekend van de bestseller The Happy Hooker' is tegenwoordig ook theaterproducent, onderwerp van een award winnende documentaire dit jaar, en ondernemer van haar eigen unieke Bed & Breakfast.

Mail & Female vindt het een eer om met Xaviera Hollander samen te werken. "Xaviera is een Diva, een invloedrijke vrouwelijk ondernemer, sekspionier en inspirator van een positieve, open, onbevooroordeelde kijk op seksualiteit. Jagtman: Xaviera motiveert vrouwen en mannen om op authentieke, persoonlijke manier in hun seksuele leven te staan. Een boeiende vrouw waar iedereen, mannen èn vrouwen nog heel veel van kan leren. aldus Jagtman. Onlangs kreeg Mail & Female van Hollander een exemplaar van The Happy Hookers Guide of Sex toegestuurd, en het idee voor de cursus was geboren.

De spoedcursus Intensief beminnen is bedoeld voor mannen die het leuk vinden om nog meer tips en tricks te leren ter verdieping en inspiratie van hun seksuele relatie en meer te leren over de vrouwelijke lustbeleving. Jagtman: Het is namelijk niet zo dat we, omdat we mannen slechte minnaars zouden vinden, een zure, belerende workshop gaan geven om ze een lesje te leren. Integendeel! De cursus is bedoeld als beloning voor de avontuurlijke minnaar die openstaat voor inspiratie. Daarbij zijn er genoeg workshops en cursussen over seksualiteit voor vrouwen. Wij vinden dat de man nu aan de beurt is.

Door middel van goede tips, humor en uitdagende opdrachten en warme bemoedigingen, zal Xaviera Hollander meer vertellen over het spel der liefde. En er is natuurlijk ook aandacht voor de eigen wensen van de man en hoe hij deze samen met zijn partner kan verkennen. Xaviera heeft ruime kennis en ervaring om de meest uiteenlopende vragen te kunnen beantwoorden. Xaviera Hollander: De cursus zal voorgoed bijdragen aan ontwikkeling van de seksuele relatie van de cursist en de vrouw van zijn verlangen. Ik zal ingaan op vragen zoals Is bigger better? , 'Hoe zit het nou precies met het vrouwelijk orgasme?' en verder zal ik onder het motto: Spice up her love life mannen uitgebreid inspireren tot verdieping en ontwikkeling van de seksuele relatie met hun partner. Zowel zeer subtiele als hele explicitiete tips en tricks zullen aan de orde komen: dus het zal er af en toe hot en spicy aan toe gaan!

Diploma
Mannen die aan de cursus deelnemen, krijgen na afloop een Goede Minnaar Diploma uitgereikt, die door Xaviera ondertekend zal worden. Met het Goede Minnaar Diploma kan de man met een goed gevoel thuiskomen, en zijn partner zal er zeker de zoete vruchten van plukken. En oefening baart meesterschap, dus geen cursus zonder ontzettend spannende huiswerkopdrachten...

Daarnaast is de cursus natuurlijk een unieke kans om deze beroemde vrouw: Xaviera Hollander in levende lijve te ontmoeten en je te laven aan haar kennis en ervaring. Ook zullen er exemplaren van Xaviera's laatste boek 'The Happy Hooker s Guide to Sex: 69 orgasmic Ways to Pleasure a Woman', tijdens de workshop te verkrijgen zijn. In de VS is dit zeer nuttige en boeiende boekje overigens bijna uitverkocht!

Aanmelden
Meer informatie over de workshop op en hoe men zich kan opgeven; klik hier

Geinteresseerde mannen dienen zich zo snel mogelijk op te geven, wegens een beperkt aantal plaatsen. Vrouwen die hun man willen verrassen mogen deze natuurlijk ook voor de spoedcurcus opgeven. Prijs: 15 euro. Let op: Men Only!
-----------------------------