Ingezonden persbericht


VoorburgBANDS.nl 'LIVE' en WESTVLIET geven een feestje.

Diegenen die er natuurlijk bij waren tijdens het spetterende 2006 Leidschendam-VoorburgBANDS festival weten nog hoe gezellig het was in de bar/restaurant van WESTVLIET Fitness & Racquet Club (voor de Voorburgse-Leidschendamse oudere jongeren gewoon het WESTVLIET RacketCenter) aan de Westvlietweg in voormalig Leidschendam en wat een feest dat reüniegevoel, IEDEREEN WAS ER.

Deze keer is er weer een feestje op 31 oktober 2008 (zaal open 20:00 uur). Het feestje vindt wederom plaats in het bar/restaurantgedeelte van WESTVLIET en daar is het altijd enorm gezellig en heeft voldoende ruimte om te dansen en van de band en haar muziek te genieten maar er is daarnaast ook nog plaats in de serre van de ruimte om even met oude vrienden of bekenden bij te praten. Natuurlijk is er ook iets te eten en te drinken en kan men ook nog zitten in de zitkuil bij het haardvuur. Perfect toch?

Met het optreden van LEVY JOE, (60's and 70's music only) de band van John Karelse is het gezelligheidsplaatje dus weer helemaal compleet en gaat 'iedereen' genieten en elkaar weer zien die avond, daar kan je van op aan!

Kaarten zijn verkrijgbaar @ 7,50 Euro aan de balie bij WESTVLIET of op de site www.voorburgBANDS.nl.

Datum 31 oktober 2008 - zaal open 20:00 uur

Locatie: Westvlietweg 55, 2491 ED, Den Haag (voormalig Leidschendam).

Cees A. Troost

cat@VoorburgBANDS.nl
www.voorburgbands.nl

M:+31 6 53 342581

IPV (besluit 08/128/07)


---- --