Sanoma Uitgevers


Sanoma Uitgevers benoemt Sanne Visser als uitgever Glossys
---

31.10.08

Sanne Visser wordt per 1 januari 2009 uitgever van de Glossys - Cosmopolitan, Marie Claire, Beau Monde, Grazia, Mind Magazine, Pink Ribbon en Nouveau - van Sanoma Uitgevers. Sanne volgt hiermee Ard Siekerman op, die nu uitgever van de woonbladen is.

COO Print Henk Scheenstra: Ik ben heel blij met de komst van Sanne als uitgever van onze Glossy's. Met haar creativiteit, enthousiasme en haar vermogen om een team te bouwen, hebben we een uitstekend boegbeeld voor ons prachtige Glossy portfolio binnengehaald."

Sanne Visser: Ik vind het ontzettend fijn om terug te komen bij Sanoma Uitgevers. Ik heb veel zin om dit cluster met haar prachtige (internationale) merken aan te sturen en nog groter te maken. De kracht van dit cluster zit in de sterke merken en ik wil eraan werken om dat portfolio nog beter te gaan uitdragen.

Sanne Visser (35) is een goede bekende van Sanoma Uitgevers; ze was marketingmanager van de titels Flair, Fancy, Midi en esta. Sanne heeft een goede staat van dienst op het gebied van marketing en bladen; zij was o.a. werkzaam bij Reed Elsevier. Momenteel is Sanne uitgever Vrouwencluster bij de Telegraaf Tijdschriften Groep.