Trots op Nederland

Nieuws

Bepaal met ons de Politieke Koers!

Na de officiële lancering op 4 april jl. van Trots op Nederland heb ik u opgeroepen om uw suggesties, ideeën, motivaties en standpunten voor de twee resterende politieke thema's hier op te geven. Zoals bekend hadden we reeds acht thema's bepaald, thema's waarvan wij vinden dat ze essentieel zijn om de zo broodnodige verbetering voor ons land te realiseren. Maar onze doelstelling was en is om met tien thema's te starten. Die resterende twee thema's zijn nu bepaald, door U

Nadat deskundigen alle reacties die geplaatst zijn op onze website en onze WIKI hadden geïnventariseerd en beoordeeld, is gekozen voor de volgende twee thema's:

ECONOMIE EN FINANCIEN
MILIEU

Suggesties voor de thema's `Volkshuisvesting' en `Ons Belastingstelsel', welke ook veelvuldig aangebracht werden, zullen in het thema `ECONOMIE EN FINANCIEN' worden verwerkt. Hetzelfde geldt voor alle reacties over de rol van Nederland in Europa, zodat dit thema als rode draad door alle redactiecommissies terug te vinden zal zijn. Ook kwamen er goede suggesties voor een thema `Defensie', deze zullen worden opgenomen in ons thema `VEILIGHEID'.

Ik wil iedereen die hieraan een bijdrage heeft geleverd hartelijk bedanken, mede dankzij u zijn nu onze tien thema's bepaald. We hebben zeker niet stilgezeten en alle kritieken over het feit dat we geen programma hebben zijn hiermee grotendeels weerlegd. We gaan verder met de opbouw teneinde tot een echte democratie te kunnen komen, en voor het einde van dit jaar worden al voor een aantal thema's onze politieke standpunten bekend gemaakt.

Ik verzoek u dan ook om vooral te blijven reageren en uw stem te laten horen, geef uw mening, hier op de website of op onze WIKI. Want samen met u bepalen wij onze politieke koers!

Rita Verdonk