Airport Weeze


Uitbreiding Touristisch Vliegprogramma Winter 2008/2009

Nieuwe vakantiebestemmingen, meer vluchten en nieuwe reisorganisaties

Hurghada en Sharm el Sheik in Egypte, Gran Canaria en Lanzarote zijn de nieuwste wintervakantiebestemmingen vanaf Airport Weeze. De gerenommeerde chartermaatschappij Hamburg International vliegt met ingang van 2 november 2008 elke maandag naar Egypteen elke zondag naar de Canarische Eilanden.
Voor deze nieuwe bestemmingen vanaf Weeze bieden grote Duitse reisorganisaties zoals TUI, Thomas Cook, Neckermann Reizen, Alltours, FTI en Schauinsland-Reizen in de komende winter meerdere all-in reizen aan. Ook specialisten zoals OFT, Phoenix-Reizen en ETI en de last-minute experts van Kozica-Reizen hebben deze nieuwe vluchten in hun catalogi opgenomen.
Op de nieuwe homepage van Hamburg International zijn op deze vluchten ook individuele tickets te boeken

De primeur op Weeze heeft de Turks-Duitse luchtvaartmij SunExpress. Het gezamenlijke bedrijf van Lufthansa en Turkish Airlines start in het winterseizoen met een Boeing 737-800 elke woensdag naar Antalya. Met SunExpress komen ook enkele nieuwe aanbieders naar Weeze: De op één na grootste Nederlandse reisorganisatie OAD heeft zich op de wintervluchten naar de Turkse Riviéra ook van stoelen verzekerd, net als TUI, Thomas Cook,Neckermann Reizen, Alltours, Öger Tours, Schauinsland-Reizen en Demed. Bovendien zijn individuele tickets te boeken bij SunExpress via www.condor.de. De wintercatalogi van deze reisorganisaties zijn de komende weken beschikbaar bij de reisburos.

SunExpress: Komende winter zet al de 5e luchtvaartmij koers vanaf Weeze.

Voor aanvullende vragen/opmerkingen:

Holger Terhorst
Marketing Manager
Airport Weeze
Email:h.terhorst@airport-weeze.de