Vlaamse Overheid

N211uitgesteld wegens vriesweer

Grimbergen: asfalteringswerkzaamheden N211uitgesteld wegens vriesweer

Vlaamse overheid

donderdag 30 oktober 2008

De werkzaamheden op de Vilvoordsesteenweg (N211) in Grimbergen zijn een tweede keer uitgesteld, omdat de vriestemperaturen van woensdagnacht asfalteringswerkzaamheden onmogelijk maakten. De asfaltlaag zal op zondag 2 november vernieuwd worden van 6:00 uur tot 19:00 uur, vanaf de Spaanse Lindebaan tot aan de grens met Vilvoorde.

Het verkeer richting Meise zal zondag gedurende de hele dag omgeleid worden via de Vlierkensstraat, de Albert I-laan, de Warandelaan, de Opperveldlaan, de Leeuwerikenlaan, en de Sint-Annalaan/Hellebeekstraat/Brusselsesteenweg (N202). Het verkeer richting Vilvoorde zal omgeleid worden langs de Sint-Servaasstraat, de Spaanse Lindebaan, de Sparrenlaan, de Populierendallaan, en de Groot-Molenveldlaan. Vanaf daar zal het verkeer kunnen doorrijden naar de Grimbergsesteenweg (N211), en via de Vaartdijk naar de Vuurkruisenlaan.

Vanaf 19:00 uur wordt de huidige, aangepaste verkeerssituatie opnieuw ingesteld: het verkeer vanuit Meise wordt dan opnieuw omgeleid via de Strombeek-Beverselaan, en het verkeer vanuit Vilvoorde zal zonder omleidingen kunnen verlopen.

De werkzaamheden aan de N211 worden uitgevoerd in opdracht van de gemeenten Grimbergen en Meise, en worden mee gefinancierd door het Vlaamse Gewest. De prijs van de werkzaamheden bedraagt 5.2 miljoen euro (incl. BTW). De werkzaamheden worden uitgevoerd door de aannemer Verhaeren en co.

Voor meer persinformatie kunt u terecht bij:

Anton De Coster, communicatieverantwoordelijke Tel: 02 257 23 00
Fax: 02 257 23 80
Email: wegen.vlaamsbrabant@vlaanderen.be