Ingezonden persbericht

Herdenkingsconcert Begraafplaats Oud-Rijswijk
Rozenceremonie met vioolklanken op allerzielen

Op Allerzielen, zondag 2 november, houdt Yarden Begraafplaats Oud-Rijswijk aan de Sir Winston Churchilllaan 233 in Rijswijk van 20.00 uur tot 21.45 uur een herdenkingsconcert met rozenceremonie. Geestelijk verzorger Maurice van der Put spreekt een woord van troost en leest bij de ceremonie de namen van overledenen op, waarna nabestaanden naar voren komen en een roos voor hun dierbare neerleggen. Marinka Visser speelt deze avond met haar strijkkwartet bekende nummers als Adios Nonino , Candle in the wind en licht klassiek. De begraafplaats is vanaf 19.30 uur open en ontvangt u met koffie en thee.

Betrokken
Teamleider Jans Springer: Graag willen wij familie en vrienden van dierbaren betrekken bij ons herdenkingsconcert op Allerzielen. Daarom kunnen nabestaanden van iedere overledene tijdens het aflezen van de namen naar voren komen en een roos voor hun dierbare neerleggen. Tot en met vrijdag 31 oktober kunnen nog namen aan ons worden doorgegeven.

Toegang is gratis, maar reserveren is gewenst. Dit kan op telefoonnummer 070 396 1967. Als mensen tevens van deze bijzondere manier van herdenken gebruik wensen te maken, kan de naam van de overledene op dit nummer worden doorgeven of per e-mail, cre.eikelenburg@yarden.nl. De rozen worden door het crematorium ter beschikking gesteld.