Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Cuyp-dinerconcert met; Originals Only

Tijdens dit Cuyp-dinerconcert wordt de sfeer nog extra veraangenaamt door het swingende jazzoptreden van Originals Only. Dit jazzkwintet speelt, zoals de naam suggereert, alleen maar originele nummers, gecomponeerd door bandleider Emiel Wienholts. Het is niet voor niets dat Originals Only een veelgevraagd jazzkwintet is. Hun stijl is een aangename mix van swingende jazz, pop en dance rythms, doorspekt met solo's van de bandleden. Een groep die het ensemblespel beheerst en de kunst verstaat elkaar volmaakt te respecteren met perfecte begeleiding tijdens de solo's. 'Jazz isn't dead, it's great entertainment', daar kunt u getuige van zijn tijdens een smakelijke maaltijd tijdens dit Cuyp-dinerconcert.

Zondag 2 november. Aanvang; 20.00 uur, in de Zuidpool van de Badcuyp Centrum voor Muziek, in Amsterdam. Toegang; gratis bij een maaltijd van minimaal E 9,-.

Nu ook! Vele interviews met in de Badcuyp optredende muzikanten zoals Anton Goudsmit, Preston Reed, Theo de Jong, Tom Beek, Wouter Hamel e.v.a.. www.badcuyp.nl/interviews.html. Leer ook bands/muzikanten kennen d.m.v. opnames van live optredens via www.badcuyp.nl/optredens.html ; een nieuwe online service van de Badcuyp! De Badcuyp biedt een podium aan muzikale ontwikkelingen die de grenzen van muziekstijlen en culturen overschrijdt. Ze focust zich op creatieve muziale niches en interessante onderstromen. Voor de bezoekers biedt ze ook nog een gezonde wereldkeuken op basis van biologische producten.

Met vriendelijke groet,

Loek, communicatie en media

De Badcuyp Centrum voor Muziek
www.badcuyp.nl
Eerste Sweelinckstraat 10
1073 CM Amsterdam.

tel. 020- 675.96.69
Loek is aanwezig op kantooruren van maandag t/m woensdag.