Tom Coronel

RTL GP WTCC magazine met Tom in Japan

Komende zondag zendt RTL GP voorafgaand aan de allesbeslissende Formule 1 Grand Prix van Brazilië het WTCC-magazine uit. Hierin zijn niet alleen de beelden van de voor Tom zo succesvol verlopen races te zien, maar gingen verslaggever Rick Winkelman en cameraman Erik van Meegen ook met Tom mee op bezoek bij zijn oude bekenden in Gotemba, naar TOM's Toyota en naar Nakajima Racing. Zoals bekend kwalificeerde Tom zich als 17e voor race 1 en eindigde die met een 8e klassering. Door de omgekeerde startvolgorde in race 2 mocht hij vanaf pole position starten en wist die race te winnen. Wilt u die gedenkwaardige races nog eens zien, zijn dit de uitzendtijden.

Uitzendingen:
RTL GP - WTCC Japan, zondag 2 november van 15:00 - 15:30 op RTL 7 RTL GP - WTCC Japan, zaterdag 8 november 06:30 - 07:00 op RTL 7 (herhaling)
RTL GP - WTCC Japan, zondag 9 november 09:30 - 10:00 op RTL 7 (herhaling)

Op de website van RTL GP zijn al een aantal impressies te zien uit Okayama en binnenkort is hier ook het WTCC magazine online terug te zien. Verder is er door SEAT en RTL GP inmiddels weer een nieuwe nieuwsbrief uitgebracht met al het nieuws uit Japan. Klik hier om de nieuwsbrief te zien.