Modeshow vijf ontwerpers met kunst en wijn in galerie Art Vine


AMSTERDAM, 20081015 -- De geheel nieuwe kunst&wijngalerie Art Vine in Amsterdam zal het toneel vormen voor een gezamenlijke modeshow van DORIENDAVID en Young Designers United (YDU). Op zondag 2 november om 14h00 en om 17h0O zullen de modeontwerpers hun meest recente collecties tonen aan de Keizersgracht 471. Het belooft een unieke mix te worden van ready to wear, prêt-a-porter en haute couture, geshowd in een ruimte gevuld met moderne kunst en geselecteerde topwijnen uit de hele wereld, waarbij zowel mode- als ook kunst- en wijnliefhebbers uitgebreid aan hun trekken kunnen komen.

Over DORIENDAVID:
Het gerenommeerde modehuis DORIENDAVID specialiseert zich al jaren in op maat gemaakte galajurken, bruidsmode en speciale gelegenheidskleding. De gehele collectie wordt gekarakteriseerd door een stijl ontworpen voor ondernemende vrouwen van alle leeftijden die graag goed gekleed voor de dag komen. Naast jurken ontwerpt DORIENDAVID ook maatpakken, rokken, broeken, topjes en jasjes. Haar creaties staan bekend vanwege het gewaagde gebruik van kleur en originele combinaties van luxe stoffen zoals zijde met moderne hightech materialen. In hun nieuwste collectie: 'The unbearable lightness of fashion', experimenteert DORIENDAVID met weefsels en nieuwe silhouetten.

Over Young Designers United:
Het gevestigde Nederlandse mode-initiatief Young Designers United, dat ondersteuning biedt aan jonge modeontwerpers die hun eigen label en collectie opstarten, is door Art Vine uitgenodigd om nieuw aanstormend talent bij hen te introduceren. Gepresenteerd worden de labels Barbara van den Zanden, Mangelware, Sonja Ayal and Dress'd by Ellen Benders. De YDU show zal een mengeling zijn van collecties met verschillende stijlen en uitstraling. Vanwege de grote variatie in stijl spreekt YDU een grote groep van vrouwen aan in alle leeftijdscategorieën.

Over Art Vine
Art Vine is een unieke moderne kunst&wijngalerie met een dynamisch concept en een verfrissende aanpak van kunstbeleving. Dit spannende concept combineert moderne kunst met een positieve uitstraling met exclusieve wijnen uit de hele wereld. Rond dit concept organiseert Art Vine een diversiteit aan openbare en besloten evenementen. De galerie bevindt zich in een moderne, royale en gerenoveerde ruimte aan de historische Keizersgracht, vlakbij de Leidsestraat, in het bruisende hart van Amsterdam. Het centrale thema van de galerie is `licht' en de prijzen van de kunst variëren van betaalbaar tot extravagant.


Art, Wine & Fashion:

Datum: Zondag, 2 november 2008
Locatie: Art Vine, Keizersgracht 471, Amsterdam
Aanvangstijden: 14h00 en 17h00
Entreeprijs: Euro 10, -- (te voldoen aan de deur)

Er is een beperkt aantal plaatsen per show beschikbaar - reserveer daarom tijdig per email!
Reserveringen worden bevestigd
RSVP:
Mail: http://info@artvine.nl
www.artvine.nl