Ge reinders en harmonie wilhelmina in concert


uniek eenmalig concert van jubilerende harmonie

MAASTRICHT, 20080829 -- Ter gelegenheid van het 100-jarig bestaansfeest geeft Harmonie Wilhelmina Wolder op zondag 2 november 2008 een galaconcert in het Theater aan 't Vrijthof, aanvang 20.15 uur.

De Limburgse componist en dialectzanger Gé Reinders verleent zijn medewerking aan dit unieke concert.
Gé Reinders heeft in de wereld van de blaasmuziek inmiddels een grote reputatie opgebouwd.
Hij zal een aantal nummers ten gehore brengen die betrekking hebben op diverse aspecten van het dagelijkse leven.
Ook solist Bèr Schellings van de Mastreechter Staar levert zijn bijdrage aan dit jubileumconcert van de Blouw van Wolder. Hij brengt samen met Gé Reinders en de Blouwe het schitterende nummer ?Man van `n kleine Sjtad?. Daarnaast brengt Harmonie Wilhelmina ook een aantal werken, zoals de Bolero van Ravel.

Rasmuzikant Gé Reinders
In maart van dit jaar ontving Gé Reinders uit handen van Gouverneur Leon Frissen zijn eerste gouden cd `Blaos mich nao Hoes'. De recensies over deze cd waren vol lof. Inmiddels is een tweede album verschenen onder de titel: "Blaos mich `t landj door". Dat de heer Reinders zich in een bijzonder grote belangstelling van muziekliefhebbers mag verheugen, blijkt ook uit het feit dat zijn agenda voor het theaterseizoen 2008-2009 nu reeds volgeboekt is.

Kaarten
De toegangsprijs bedraagt ¤ 15.00 (excl. reserveringskosten). Kaarten zijn verkrijgbaar bij de Uitbalie van het Theater aan `t Vrijthof of via www.theateraanhetvrijthof.nl.

Gé Reinders, Harmonie Wilhelmina en Bèr Schellings staan garant voor een prachtige avond vol muziek. Een echte aanrader dus! Wij nodigen u dan ook van harte uit dit unieke en eenmalige concert bij te wonen.

Ingezonden persbericht