TROS

Afdeling Marketing & Communicatie
Hilversum, 29-10-2008

Televisie
JAN SMIT, DE ZOMER VOORBIJ
Uitzending zondag 2 november
Nederland 3 - 21.50 uur

JAN MAAKT HET GOED MET FRANS

In de laatste aflevering van JAN SMIT, DE ZOMER VOORBIJ van dit seizoen maakt Jan het goed met Frans Bauer. Vorige week had hij namelijk een kater en kon daardoor Frans niet ophalen van het vliegveld. Jan weet wel precies waar je Frans blij mee kan maken, ongeacht in welk land hij is.

Vlak voor zijn vertrek naar huis leert Frans de heren nog even hoe je het beste op een banaan kan blijven zitten, want vanzelfsprekend heeft de nieuwbakken presentator van 'Bananasplit' hier wat tips voor. Na afloop van het bananenritje krijgt Frans een afscheid dat hij niet snel meer zal vergeten.

Op de laatste avond blikken Jan, Nick en Simon en de 3 J's terug op de afgelopen tien dagen dat ze in Spanje zijn geweest en dan is ook voor hen deze zomer weer voorbij....

Ook in 2008 maakt Jan Smit samen met zijn muzikale vrienden Nick & Simon en de 3js (Jan Dulles, Jaap Kwakman en Jaap de Witte) een tour langs de Spaanse Costa's. De reissoap JAN SMIT, DE ZOMER VOORBIJ gaat dit jaar niet over de weg, maar over het water. Op een zeilschip ontvangt hij weer bekende vrienden als Frans Bauer, Giel Beelen, Filemon Wesselink, Antje Monteiro en de leden van de band Racoon. Op campings aan onder andere de Costa Brava en op Mallorca treden Jan, Nick & Simon en de 3js op, samen met de aanwezige gast.

Voor informatie: www.sterren.nl.