Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Wedden op nieuwe James Bond en Bond-girls
Sylvie van der Vaart naast 007?

Malta, 2 november 2008 - Sylvie van der Vaart, Katja Schuurman, Carice van Houten en Doutzen Kroes. Met respectievelijk de noteringen 125,00:1, 115,00:1, 100,00:1 en 75,00:1 komen ze voor in het lijstje kanshebbers met nieuwe Bond-girls op www.unibet.nl. Volgens de meest recente noteringen maakt echter Scarlett Johansson de meeste kans om in de volgende James Bond-film naast 007 te schitteren: 10,00:1. De Nederlandse première van de huidige Bond-film, Quantum of solace, is op 6 november, met in de hoofdrol Daniel Craig. Ook over zijn opvolger wordt al flink gespeculeerd. Colin 'Sonny Crockett' Farrell heeft volgens de noteringen de beste papieren in handen: 10,00:1. Orlando Bloom en Jude Law volgen met respectievelijk 15,00:1 en 20,00:1.

Volgens Anne-Jaap Snijders, Hoofd Mediazaken Unibet Nederland, wordt het eens tijd voor een Nederlandse Bond-girl. "Dat is goed voor de Nederlandse filmindustrie. Zelf zet ik mijn geld in op het Friese topmodel Doutzen Kroes. Een andere opvallende naam in het lijstje Bond-girls is Victoria Beckham (150:1). Wie trouwens echt een leuk bedrag wil verdienen, zou bij ons kunnen wedden op ex-toptennisster Justine Henin. Met of zonder racket levert zij bij winst 300 keer de inzet op."

Alle 'Bond'-noteringen zijn te vinden op www.unibet.nl onder het kopje entertainment en vervolgens films.

Over Unibet
Unibet is een online wedkantoor. Het is opgericht in 1997 en staat genoteerd aan de beurs (OMX Nordic Exchange) van Stockholm. Unibet is een van de grootste private online wedkantoren in Europa en biedt diensten in twintig talen aan via www.unibet.com. Momenteel heeft Unibet meer dan 2,7 miljoen klanten in meer dan honderd landen. Unibet is lid van de EGBA (European Gaming and Betting Association) en RGA (Remote Gambling Association) in Groot-Brittannië en is gecertificeerd door G4, Global Gaming Guidance Group. In december 2007 heeft Unibet Maria Holdings, de grootste online bingoaanbieder in Scandinavië, overgenomen. En in april 2008 heeft Unibet de grootste paardenraceportal van Scandinavië overgenomen. Meer informatie over Unibet is te vinden op www.unibet.nl of www.unibetgroupplc.com


Noot voor de redactie,