Politie Zeeland


---


W-2138-2008 Rijden onder invloed, Vlissingen
In de nacht van zaterdag op zondag rond 05.05 uur is een 23-jarige automobilist uit Vlissingen, aan de Koudekerkseweg in Vlissingen, gecontroleerd op het rijden onder invloed.
Uit ademanalyse bleek dat de man ruim 1,5 maal teveel had gedronken. Tegen hem is proces-verbaal opgemaakt en zijn rijbewijs is ingevorderd.

O-2139-2008 Rijden onder invloed, Goes
Zaterdagavond rond 23.50 uur is een 27-jarige Poolse automobilist, aan de Patijnweg in Goes, gecontroleerd op het rijden onder invloed.
Surveillerende agenten zagen rond 23.45 uur een personenauto over de parallelweg van de Patijnweg rijden zonder verlichting. Toen de agenten bestuurder van de auto aanspraken stopte de man een flesje bier weg onder zijn stoel.
Uit ademanalyse bleek dat de man ruim 4,8 maal teveel had gedronken. Hij zal zijn rijbewijs moeten inleveren (had hij niet bij zich), kreeg een dagvaarding en een rijverbod van 14 uur.

O-2140-2008 Aanrijding in Goes
Zaterdagmiddag rond 17.15 uur vond er op de Rijksweg A58 bij Goes een aanrijding plaats tussen een personenauto en een autoambulance.
De autoambulance, bestuurd door een 64-jarige man uit de gemeente Noord-Beveland, stond op de vluchtstrook stil om een motorfiets die met pech stond te bergen.
Een 23-jarige automobilist uit de gemeente Schouwen-Duiveland, die over de A58 komende uit de richting van Middelburg reed, botste door onbekende oorzaak tegen de autoambulance.
De 23-jarige automobilist is met pijn op de borst, per ambulance overgebracht naar het Oosterscheldeziekenhuis in Goes.
De personenauto en de autoambulance raakten beschadigd. Ook de motor raakte beschadigd; deze viel door de aanrijding om.

O-2141-2008 Rijden onder invloed, Goes
In de nacht van zaterdag op zondag rond 00.40 uur is een 23-jarige Poolse automobilist aan de 's-Gravenpolderseweg in Goes gecontroleerd op het rijden onder invloed.
Hij werd gecontroleerd nadat agenten de auto slingerend over de weg zagen rijden.
Uit ademanalyse bleek dat de 23-jarige bestuurder van de auto ruim 3,3 maal teveel had gedronken. Ook bleek de man niet in het bezit te zijn van een rijbewijs.
Hij kreeg een dagvaarding en een rijverbod van 9 uur.

O-2142-2008 Rijden onder invloed, Rilland
In de nacht van zaterdag op zondag rond 01.20 uur is een 20-jarige Poolse automobilist, aan de Rijksweg A58 bij Rilland, gecontroleerd op het rijden onder invloed.
Uit ademanalyse bleek dat de man ruim 3,3 maal teveel had gedronken. Tegen hem is proces-verbaal opgemaakt en zijn rijbewijs is ingevorderd.

Politie Zeeland