Gemeente Montferland

Raadscommissies

Op de eerste maandag en dinsdag van de maand vergaderen de raadscommissies Maatschappij&Organisatie en Ruimte&Financiën. U bent van harte welkom om deze vergaderingen bij te wonen in het gemeentehuis, locatie s-Heerenberg vanaf 19.30 uur. De vergaderingen van de raadscommissies hebben een informatievergarend en inhoudsverdiepend karakter. Het politieke debat en besluitvorming vinden in de raadsvergadering plaats.
Aan het begin van deze openbare vergaderingen hebben burgers en/of instellingen spreekrecht over onderwerpen die op de agenda staan. Als u tijdens een vergadering van een raadscommissie heeft ingesproken, heeft u ook de mogelijkheid om in te spreken tijdens de raadsvergadering. Wilt u inspreken, meldt u zich dan voor aanvang van de vergadering bij de commissiegriffier.
Hieronder staan kort een aantal agendapunten weergegeven. De integrale agendas en bijbehorende stukken kunt u vinden op www.montferland.info, onder bestuurlijke informatie.

Raadscommissie Maatschappij&Organisatie, 3 november Nota lokaal onderwijsbeleid gemeente Montferland 2009-2012 Verordening voorzieningen huisvesting onderwijs gemeente Montferland

Raadscommissie Ruimte&Financiën, 4 november
Brief van de Oudheidkundige Vereniging Didam
Eerste wijziging welstandsnota
Bestemmingsplan Steegseweg Beek

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de raadsgriffie, tel.
0316-291383 of per e-mail griffie@montferland.info.