RTL Group

Moeders en dochters in unieke Miss-verkiezing 'Miss & Mrs Perfect' bij RTL 5

Twaalf provincies, twaalf moeders, twaalf dochters, één Miss-verkiezing. Samen gaan twaalf moeder/dochter-koppels vanaf maandag 3 november met elkaar een keiharde strijd aan in het nieuwe RTL 5-programma Miss & Mrs Perfect gepresenteerd door Nikkie Plessen. Elke week worden de moeders en dochters beoordeeld door de jury bestaande uit Nikkie, coach en visagist Thijs Willekes en Peggy Weijergang, chef mode & beauty van weekblad Margriet. Welk provinciekoppel scoort het best en komt uiteindelijk als winnaar uit de bus?

In de eerste aflevering van het nieuwe realityprogramma Miss & Mrs Perfect arriveren twaalf moeders en dochters bij een luxe woonboerderij op het Hollandse platteland. Nadat zij hier hun intrek hebben genomen, worden ze gelijk onderworpen aan de eerste kennistest die alles te maken heeft met de Nederlandse provincieën. Ieder koppel vertegenwoordigt tenslotte één van de twaalf Nederlandse provincies in de strijd om de titel Miss & Mrs Perfect en de opdrachten zijn tevens hieraan gekoppeld.

Na een bezoek van de voormalige Miss Nederland 2007/2008 Melissa Sneekes én haar moeder, die zelf ook Miss Europe is geweest, volgt de tweede opdracht: een produktpresentatie in het schilderachtige Volendam, waar de koppels in traditioneel kostuum paling aan de man moeten brengen. Eén van de dames vat dat wel erg letterlijk op. Tot slot volgt nog een typische miss-opdracht: de moeders en dochters moeten elegant een steile trap aflopen in een lange avondjurk. Al snel wordt duidelijk dat dit bepaald niet eenvoudig is.

Aan het eind van de aflevering blijkt hoe de slopende afvalrace is georganiseerd: zeker is wel dat ten minste één koppel al heel snel het strijdtoneel moet verlaten nadat zij door de jury is beoordeeld.

Uitzending: wekelijks, vanaf maandag 3 november, tussen 21.25 en 22.20 uur bij RTL 5.

Herhaling: wekelijks, vanaf zondag 9 november, tussen 17.45 en 18.40 uur bij RTL 5.

Website: missenmrsperfect.nl

---

Noot aan de redactie: fotomateriaal is op te vragen bij RTL Nederland Mediadocumentatie, (035) 6718 553. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Kim van Adelberg, RTL Nederland Communicatie via tel. 035-711 3942 of via kim.van.adelberg@rtl.nl