Gemeente Appingedam

Openbare vergadering Raadscommissie

Datum: maandag 3 november 2008
Aanvang: 19.30 uur
Plaats: Raadhuis a/d Wijkstraat 36

Aan de orde komen de volgende onderwerpen:


* Notitie Armoedebeleid en vervolg Harmonisatie minimabeleid Voorgesteld wordt de notitie Armoedebeleid en de daarop gebaseerde notitie Harmonisatie minimabeleid vast te stellen om te komen tot een verdere afstemming van het minimabeleid in de gemeenten Delfzijl, Appingedam en Loppersum.
De notities worden in de commissie informatief behandeld; besluitvorming vindt plaats in de raadsvergadering van 20 november.


* Behandeling en vaststelling begroting 2009 In juni discussieerde de raad over de hoofdlijnen van de begroting 2009. De âkadernotitieâ die toen werd vastgesteld was voor het college het richtsnoer om de begroting op te stellen, samen met nieuwe informatie over de algemene uitkering van het Rijk aan de gemeente.

De begroting 2009 en de meerjarenraming 2009-2012 worden in de raadscommissie informatief behandeld. De discussie en vaststelling van de begroting vinden plaats in de raadsvergadering van 13 november.

Inwoners en andere belanghebbenden kunnen in de vergadering het woord voeren, ook over niet op de agenda vermelde onderwerpen. Wie van het spreekrecht gebruik wil maken, doet er goed aan dit van te voren even te melden bij de griffier, mevrouw L. Faber (tel. 691103).

De agenda en bijbehorende stukken liggen ter inzage bij de publieksbalie in het stadskantoor.

Gewijzigd op: 29-10-2008