Gemeente Waterland

30 oktober 2008

Verkeershinder

Onderhoud wegen in de gemeente Waterland door Hoogheemraadschap Hollands Noorderkwartier

De verharding van een weg slijt door het gebruik. In het begin kan worden volstaan met kleinschalig onderhoud in eigen beheer, maar na meerdere jaren is groot onderhoud nodig. In 2008 wordt aan een aantal wegen van het hoogheemraadschap onderhoud verricht. Tijdens de werkzaamheden zullen deze wegen worden afgesloten en zullen de omleidingroutes door middel van borden worden aangegeven.

De locaties en data van de werkzaamheden zijn als volgt:
* Middenweg Noordmeer week 44 tot en met 46.
* Monnickendammerweg (fietspad) week 44 tot en met 46.
* Burg Peereboomweg (gedeelte fietspad voor huisnummer 4) week 45 en 46.

* Verlengde Bernhardlaan gedeelte N247 tot de brug Bernhardlaan. Avond/nachtwerk van 20.00 uur tot 5.00 uur maandag 3 november tot en met donderdag 6 november.

Scheepvaartinspectie en groot onderhoud Pontveer 't Schouw

Vanwege de periodieke scheepvaartinspectie en groot onderhoud aan het pontveer bij 't Schouw, zal de pontveer van 3 november 2008 tot en met 27 november 2008 uit de vaart worden genomen. Gedurende deze periode kunnen (brom)fietsers en voetgangers gebruik maken van een gratis noodpont. Overig verkeer zal moeten omrijden. Voor meer informatie kunt u zich wenden tot de Provincie Noord-Holland.

Fietspad Monnickendammerrijweg

In verband met asfalteringswerkzaamheden van het fietspad is de Monnickendammerweg vanaf de Purmerdijk tot de Oosterweg vanaf maandag 3 november 2008 tot vrijdag 14 november 2008 op werkdagen van 7.00 uur tot 17.00 uur afgesloten voor autoverkeer. Autoverkeer kan de omleidingborden volgen. Fietsverkeer kan op werkdagen gebruik maken van de hoofdrijbaan. Voor meer informatie kunt u zich wenden tot het Hoogheemraadschap Hollands Noorderlwartier.

Afslag N247-Bernhardlaan

In verband met asfalteringswerkzaamheden aan de Verlengde Bernhardlaan is de toegangsweg vanaf de N247 tot en met de brug van de Bernhardlaan vanaf maandag 3 november tot en met donderdag 6 november tussen 20.00 uur en 5.00 uur afgesloten. Auto- en fietsverkeer richting en vanaf Monnickendam en Marken kan de omleidingroute volgen. Vrachtverkeer kan Monnickendam en Marken vanaf de N247 op de aangegeven tijden niet bereiken. Uitgaand vrachtverkeer kan Monnickendam beperkt verlaten tussen 20.00 uur en 24.00 uur. Tussen 24.00 uur en 5.00 uur kan vrachtverkeer Monnickendam niet verlaten. Voor meer informatie kunt u zich wenden tot het Hoogheemraadschap Hollands Noorderkwartier.
---