Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Rudy Bouwman versterkt salesteam van mobile messaging specialist mBalance

Amsterdam, 3 november 2008 ­ Mobile messaging specialist mBalance heeft ter versterking van zijn salesteam Rudy Bouwman (47) aangetrokken. Bouwman brengt ruim zeventien jaar kennis en ervaring als sales binnen de telecomwereld met zich mee.

Bouwman begon zijn professionele sales carrière in 1991 bij Nortel Networks, ontwikkelaar van communicatietechnologieën. Acht jaar later begon hij aan een zelfde functie bij OpenWave dat softwareapplicaties en infrastructuren ontwerpt voor gepersonaliseerde mobiele- en breedbanddiensten. Voor hij de overstap maakte naar mBalance, bekleedde hij een verkoopfunctie bij Oracle.

Bouwman heeft bewust voor mBalance gekozen: 'mBalance is een relatief klein, snelgroeiend bedrijf met korte lijnen, een open cultuur en de juiste focus. En de indruk die ik tijdens mijn sollicitatie van mBalance kreeg, blijkt overeen te komen met de werkelijkheid. In de korte tijd dat ik hier nu werk, is die namelijk al door meerdere klanten bevestigd. Deze week was hier een delegatie van een grote operator uit de Nordics en die was onder de indruk van de kwaliteit van het bedrijf en de kennis van de mensen die hier werken. Hetzelfde geldt voor de grootste, wereldwijd opererende mobile operator, waar we vorige week bij een van de regionale operating companies waren. Ook zij waren zeer te spreken over de prestaties van mBalance.´

mBalance is gespecialiseerd in innovatieve en hoogwaardige software die mobiele operators in staat stelt hun SMS-infrastructuur te exploiteren en een grote verscheidenheid aan sms-diensten aan te bieden. Binnen mBalance zijn er drie productontwikkelingsgroepen: de sms-routergroep, de groep die gebruikersinterfacesoftware bouwt en de groep die software voor de applicatiekant ontwikkelt. Het werkgebied van Bouwman zal Nordics, Oost- en Zuid-Europa beslaan. ´Momenteel gaat tweederde van onze verkoop nog via onze grootste partner, Alactel-Lucent. Het is aan mij om de directe verkoop te stimuleren. Ik ben ervan overtuigd dat dit gaat lukken, omdat de tijd er rijp voor is. Nu we steeds groter worden, zie je dat óók de grote mobiele operators echt vertrouwen hebben in mBalance.´

Over mBalance
malance is een erkende expert op het gebied van mobile messaging. mBalance voorziet mobiele netwerkoperators, system integrators en OEM's van een grote verscheidenheid aan innovatieve en kwalitatief hoogstaande producten en diensten op het gebied van SS.7 en mobile messaging. De onderneming is een betrouwbare partner voor de telecommunicatie-industrie op het gebied van message security en routing. mBalance levert geavanceerde oplossingen voor GSM, UMTS, CDMA en TDMA netwerken.



Ingezonden persbericht