Ingezonden persbericht


Persbericht
Datum: 3 november 2008

Gemeentepraat; iedereen in de gemeente kan nu meepraten!

Gemeenten die willen weten wat er onder de inwoners leeft en hen de mogelijkheid wil bieden mee te praten binnen de gemeente, kunnen nu gebruik maken van de nieuwe en kant en klare oplossing "Gemeentepraat".

Gemeentepraat is een website waar inwoners van de gemeente kunnen discussiëren over allerlei onderwerpen die in de gemeente spelen: bouwen en wonen, jeugd en jongeren, zorg en welzijn, leuke ideeën, ergernissen en nog veel meer.

Steeds meer gemeenten zoeken naar een oplossing om inwoners te betrekken bij het gemeentebeleid en de gemeente, wijk en straat nog leuker en leefbaarder te maken. Met Gemeentepraat bied de gemeente de inwoners een online platform waarop zij eindelijk kunnen meepraten.

Gemeentepraat is meer dan een forum. Er wordt actief redactie gevoerd en de website wordt actueel gehouden. Inwoners van de gemeente kunnen stemmen op zelf aangeleverde stellingen, foto's laten toevoegen en verenigingen en ondernemingen kunnen zichzelf presenteren en activiteiten plaatsen in de evenementenkalender.

De website wordt volledig door de redactie van Gemeentepraat beheerd. Gemeenten hebben hier zelf geen werk aan, maar kunnen Gemeentepraat uitstekend gebruiken om te weten wat er onder de inwoners leeft en nieuwe ideeën op te doen.

Gemeentepraat is beschikbaar via de website: www.gemeentepraat.nl Gemeenten kunnen Gemeentepraat nu bestellen voor de introductieprijs van ¤ 3.950,00 inclusief eindredactie voor één jaar.

----------

Noot voor de redactie (