Quintens Group uit België kiest voor uitbesteding aan Multrix

Verhoging performance en bedrijfszekerheid

Amsterdam, 3 november 2008 - De Belgische bakkerijorganisatie Quintens Group heeft besloten om de hosting van haar IT-applicaties uit te besteden aan Multrix. Quintens Group is een groeiende onderneming en realiseerde in 2007 een omzet van 70 miljoen euro, verspreid over 6 locaties. De groep zocht naar mogelijkheden om haar IT-infrastructuur en het beheer ervan uit te besteden aan een gespecialiseerde organisatie.

De overeenkomst met Multrix is in het eerste kwartaal van 2008 tot stand gekomen, op basis van een positieve ervaring bij Bakkersland. De implementatie is daarna snel van start gegaan. De overstap naar Multrix is voor de zes bakkerijen simultaan in het tweede kwartaal voltooid en werkt inmiddels een half jaar naar volle tevredenheid.

Dirk De Roover, financieel directeur: "Multrix heeft de beschikking over een krachtig serverpark en twee datacentra waardoor de prestaties en de beschikbaarheid van de toepassingen en de data beter gewaarborgd zijn. De bedrijfszekerheid wordt hierdoor dus aanmerkelijk verhoogd."

Over Multrix Benelux

Multrix is sinds 2000 specialist in het leveren van IT-uitbestedingsdiensten zoals SaaS (Software als een Service) en hosting van applicaties. Vanuit meerdere IT-centra beheert Multrix de apparatuur, infrastructuur, en de applicaties voor middelgrote bedrijven. Multrix werkt samen met onder andere IBM, Microsoft, Citrix, Microsoft Dynamics (Microsoft Dynamics NAV, AX en CRM) en QAD. Voor meer informatie: www.multrix.com of info@multrix.com.