Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

NIEUW SEIZOEN VAN DE CLUB VAN SINTERKLAAS BIJ JETIX!

10 oktober 2008 - Hoor ik daar geen paardenvoetjes...? De voetjes bij JETIX trappelen in elk geval al wel van ongeduld, want de Sinterklaasperiode staat weer voor de deur! Op 1 november geven we het officiële startsein voor de Sinterklaasmaand met nieuwe afleveringen van De Club van Sinterklaas, de aanloop naar een zinderende jubileumeditie van Het Feest van Sinterklaas in Ahoy, bulletins van het Pieten Nieuws en natuurlijk kan iedereen weer lid worden en zelf actief meedoen met de Club via de website www.declubvansinterklaas.nl.

DE CLUB VAN SINTERKLAAS EN DE GROTE ONBEKENDE
Op 3 november gaat de gloednieuwe serie
De Club van Sinterklaas en de Grote Onbekende van
start bij JETIX.
We kunnen natuurlijk nog niet verklappen in wat
voor een avontuur de Pieten nu weer verwikkeld
zullen raken, maar dat het weer bijzonder spannend, onverwacht en hilarisch zal zijn staat als een paal boven water!
Naast bekende Pieten zoals Hoge Hoogte Piet, Prof
Piet en Test Piet is er dit seizoen ook een rol
weggelegd voor Klus Piet, die alles altijd wel `even zal fiksen'.
En PJ en Dans Piet willen de Sint straks tijdens
Het Feest van Sinterklaas in Ahoy verrassen met een hele menigte dansende kinderen, daarom proberen
zij elk kind in Nederland vast een dansje te leren. Maar wie is toch die geheimzinnige, onheilspellende professor met zijn experimenten om kinderen het leven zuur te maken? De Club van Sinterklaas en De Grote Onbekende is er vanaf 3 november van maandag tot en met zaterdag om 7.45 uur, 11.00 uur en 17.25 uur natuurlijk bij JETIX! Op zondag is de compilatie van de afgelopen week, ondertiteld voor doven en slechthorenden. Bovendien wordt in het weekend van 24, 25 en 26 oktober nog een keer de serie van vorig jaar (De Club van Sinterklaas en de Speelgoeddief) herhaald, om alvast in de stemming te komen!

CLUB VAN SINTERKLAAS ONLINE
Iedereen kan weer lid worden van de Club van Sinterklaas via www.declubvansinterklaas.nl. Het lidmaatschap biedt je exclusieve toegang tot het Clubhuis, waar van alles te ontdekken valt! Je vindt er spannende games, handige knutseltips, Sinterklaasrecepten om je vingers bij af te likken en er wordt volop meegedanst en gezongen met de Sinterklaashits! Bovendien vallen er natuurlijk ook weer hele gave prijzen te winnen met de verschillende prijsvragen!
Dus bouw, zing, dans, speel, kook en knutsel mee in het Clubhuis en maak kans op super prijzen!

PERSBERICHT

HET FEEST VAN SINTERKLAAS
Alweer voor de tiende keer viert Sinterklaas zijn verjaardag in Ahoy samen met een heleboel kids en alle Pieten van De Club van Sinterklaas. Een spetterende jubileumshow met optredens van o.a. Ernst, Bobbie en de rest, KUS, Ch!pz en natuurlijk spectaculaire acrobatiek verzorgd door professionele acrobaten.
Tickets voor de shows zijn onder andere te bestellen via www.hetfeestvansinterklaas.nl of www livenation.nl.
De registratie van Het Feest van Sinterklaas dat op 29 en 30 november in Ahoy wordt gegeven kun je op 30 november om 16.00 uur zien bij JETIX.

PIETEN NIEUWS
Op zaterdagochtend is er geen tijd om cadeautjes in te pakken, geen tijd om te trainen voor het pakjes bezorgen en al helemáál geen tijd om de acrobatische capriolen te oefenen... Nee, op zaterdagochtend zitten álle Pieten aan de buis gekluisterd. Want op zaterdag presenteert Nieuwspiet het Pieten Nieuws. Alles wat je als Piet moet weten komt voorbij: het allerlaatste nieuws, leuke weetjes en handige tips. Bovendien waarschuwt het weerbericht je voor mogelijke gladheid op de daken! Wil jij je Pietenkennis en ­vaardigheden bijspijkeren, kijk dan vanaf 1 november elke zaterdag naar het Pietennieuws om 09.00 en 16.10 uur bij JETIX! Op zondag 2 november is er bovendien een speciale extra editie om 8.55 en 17.45 uur.

PERS INFORMATIE
Voor meer informatie over De Club van Sinterklaas, Het Feest van Sinterklaas of de Pieten, uitzendtijden en/of beeldmateriaal: JETIX Europe Channels BV, Marieke van Wandelen, Press & PR. Bergweg 50, 1217 SC Hilversum. Tel: (035) 750 40 45, , E-mail: marieke.van.wandelen@jetix.nl internet: www.jetix.nl, www.declubvansinterklaas.nl, www.hetfeestvansinterklaas.nl


---- --