MESA International kondigt zijn Europese Plant-to-Enterprise Conference van 2008 in Praag, Tsjechië, aan, 3 - 4 november 2008

17/10/2008 02:56

PR Newswire

CHANDLER, Arizona, October 17 /PRNewswire/ --
MESA International, de Manufacturing Enterprise Solutions Association, kondigt zijn Europese Plant-to-Enterprise Conference van 2008 aan, die op 3-4 november zal worden gehouden in het Top Hotel, Praag, Tsjechië.

Voortbouwend op het succes van de conferentie van afgelopen jaar zal de tweede Europese Plant-to-Enterprise Conference zich richten op het "nakomen van strategieën" en de nieuwe strategische initiatieven van MESA. De inspanningen van de vereniging zijn gericht op het gebruik van informatietechnologie om de directe gebeurtenissen te ondersteunen die plaatsvinden tijdens het productieproces en hoe dezelfde informatie kan worden gebruikt om bredere bedrijfs- en waardeketendoelen te ondersteunen, zoals "lean"-productie, gezamenlijk voorraadketenmanagement, regulatorische compliantie, etc.

"Vooral in deze onzekere financiële tijden moeten fabrikanten zeer voorzichtig en zeer scherp zijn om hun strategische en operationele doelen succesvol te bereiken. De handleidingen van MESA Strategic Initiatives zullen na de conferentie worden gelanceerd en zullen vele zeer waardevolle best practices bieden," zegt Jan Snoeij, Chair van MESA European Board en Principal Consultant bij Logica.

Aanwezigen zullen over best practices en advies leren, waarin uiteengezet wordt hoe totale informatiesystemen van een fabriek vijf wezenlijke strategische bedrijfsinitiatieven ondersteunen:


-- "Lean"-productie

-- Kwaliteits- en regulatorische compliantie

-- Levenscyclusmanagement van producten

-- De real-timeonderneming

-- Prestatiebeheer activa

Prominente fabrikanten en experts uit de industrie zullen hun ervaring met strategische initiatieven, toepassing van standaarden en praktische zaken in verscheidene sessies delen. De agenda van de conferentie omvat presentaties door de Aberdeen Group, het Fraunhofer Institute en de University of Cambridge, evenals door fabrikanten als Rolls-Royce plc, BAT, Campina, Volvo, Unipetrol en vele andere. Daarnaast zal de conferentie een netwerkplatform bieden om visies, trends en ervaringen in de industrieën uit te wisselen.

"We zijn zeer verheugd dat we niet alleen de steun hebben van vele mondiale fabrikanten, maar ook de steun van vele mondiale leveranciers van oplossingen die aanwezig zijn zullen zijn op de conferentie om hun producten en diensten te tonen," zegt Reinoud Visser, Co-Chair van de European Conference Committee en Principal Consultant voor Atos Origin.

De conferentie van dit jaar wordt ondersteund door Atos Origin en ATS als sponsoren van de conferentie, evenals door GE Fanuc, SAP, Rockwell Automation, Invensys Wonderware, Siemens, Cordys, IBM, Microsoft, MPDV, Lighthouse Systems, Logica, Apriso, Citect, Camstar, Tata Consulting en Fraunhofer Institute.

Deze tweede Europese Plant-to-Enterprise Conference zal de taakomschrijving van MESA praktische waarde meegeven, waarin is verklaard dat de industrievereniging de uitwisseling van best practices, strategieën en innovatie bevordert in het beheren van fabricatieactiviteiten, in het fabriceren van kwaliteit en in het bereiken van uitvoeringsexcellentie in de productie.

Gedetailleerdere informatie over de conferentie en registratie online is te vinden op http://www.mesa.org/conference/2008/eu.

De pers wordt uitgenodigd contact op te nemen met MESA Headquarters om een aanvullende registratie voor de conferentie aan te vragen. Contact: euconference@mesa.org.

Over MESA
MESA is een vereniging van fabrikanten/producenten, leveranciers van oplossingen en professionals in de industrie, die innovatie en het delen van best practices bevorderen, met het doel om waardevolle kennis rond ondernemingsoplossingen die om de activiteiten draaien te leveren. MESA definieert methodologieën als standaard voor de industrie en benaderingen die fabrikanten/producenten in staat stellen uitvoeringsexcellentie met vereisten voor het ondernemingsniveau te overbruggen.

Bezoek voor meer informatie http://www.mesa.org

Contact: DeAnn Fedyski

+1-480-893-6883

Website: http://www.mesa.org

DeAnn Fedyski, +1-480-893-6883, voor MESA International






-