Ingezonden persbericht


Persbericht

Haarlem, 31 oktober 2008

Icesave gedupeerde Asten krijgt HEMEL als geschenk

Redacteur Nederlands Bijbelgenootschap deelt bijbelglossy uit aan 6.000 gezinnen

Aanstaande maandag 3 november deelt het Nederlands Bijbelgenootschap (NBG) in Asten de bijbelglossy HEMEL uit. NBG-medewerkers Rieuwerd Buitenwerf en Lydia van der Meer, tevens HEMEL-redacteur, voldoen hiermee aan de belofte om de door Icesave gedupeerde gemeente een hart onder de riem te steken met het onlangs uitgebrachte magazine. Na het nieuws over Icesave en de gemeente Asten maakte het NBG vorige week bekend dat alle 6.000 gezinnen op een exemplaar kunnen rekenen. Buitenwerf en Van der Meer beginnen maandag met het uitdelen van de glossy in de toepasselijke straat 'Hemel' in Asten.

Waar: Hemel, Asten

Wanneer: Maandag 3 november, 13:00uur

HEMEL

HEMEL, glossy die verder kijkt is een blad dat uitnodigt tot lezen én nieuwsgierigheid naar de Bijbel opwekt. De Bijbel geeft betekenis aan de levens van veel mensen. Het boek is eeuwenoud, maar is nog steeds verrassend actueel en het lezen meer dan waard. Met HEMEL wil het Nederlands Bijbelgenootschap een grote groep Nederlanders bereiken. Vooral degenen voor wie het lezen van de Bijbel geen vanzelfsprekendheid is!

Nederlands Bijbelgenootschap

Het Nederlands Bijbelgenootschap (NBG) heeft als doel ervoor te zorgen dat de Bijbel zoveel mogelijk mensen bereikt en aanspreekt in binnen- en buitenland. In Nederland zorgt het NBG onder meer voor moderne, betrouwbare Bijbelvertalingen en organiseert het projecten om de bekendheid van de Bijbel te vergroten, zoals de Bijbel10daagse.


---

Noot voor de redactie (

Ingezonden persbericht