Feestelijke opening woonwinkel Vestia Westland

03/11/2008 08:41

Vestia Westland

Zaterdag was de officiële opening van de vernieuwde woonwinkel van Vestia Westland. Ruim 700 huurders en hun gezin kwamen af op de festiviteiten aan de Tiendweg 4 in Naaldwijk. De nieuwe woonwinkel betekent meer gemak en informatie voor onze klanten en geïnteresseerden. Zo vinden zij er specifieke woninginformatie voor senioren en jongeren, informatie over renovatie- en nieuwbouwprojecten in het Westland, een internetcorner en een betere keuze in keukens en sanitair.

Winkelen op de woonmarkt

De klanten van Vestia Westland konden deze dag letterlijk gaan winkelen aan de Tiendweg 4 in Naaldwijk. Speciaal voor de opening hadden we onze werkplaats namelijk omgetoverd tot een woonmarkt. Voorzien van een luxe woonshopper konden de aanwezigen naast veel nuttige informatie over klussen, veiligheid, duurzaamheid en leefbaarheid, allerlei leuke en handige hebbedingen shoppen: een spaarlamp, schroevendraaier, rolmaat, bloembollen, zonne-energielamp en kans op een gratis maand huur. Ook konden huurders zich deze dag inschrijven voor de 11 huurwoningen in het nieuwbouwproject Van Teijlingen nabij het centrum van Naaldwijk.

Meedenken en meedoen

Dat klanten meedenken en meedoen met Vestia zien we altijd graag en tijdens de opening werd dit nog eens éxtra benadrukt. Zo informeerde het Huurdersplatform over de zin van deelnemen in een bewonerscommissie. De Buurtpreventie vertelde over hun activiteiten om de buurt veilig te houden. En in de kraam 'Onze buurt, helemaal GOUD' konden huurders meedenken over de leefregels die Vestia Westland met haar huurders wil opstellen om hun woonomgeving veiliger, schoner en prettiger te maken. Tot slot was er een quiz waarbij huurders op ludieke wijze (kritische) vragen over Vestia Westland konden beantwoorden.

Thuis in de wijk

Vestia hecht veel waarde aan goede service ín de wijk. Zo is Vestia - óók letterlijk - altijd in de buurt! Door het lokale ondernemerschap van de Vestia-vestigingen houden we rechtstreeks contact met het lokale bestuur, plaatselijke organisaties en vooral met de bewoners. Vestia luistert daarbij goed naar haar klanten als het gaat om de kwaliteit van de dienstverlening. De vernieuwde woonwinkel van Vestia Westland is hier een goed voorbeeld van.

Een foto van dit onderwerp is (rechtenvrij) beschikbaar op ANP Fotonet (www.anp-photo.com) en zichtbaar op www.perssupport.nl.





http://www.vestia.nl