Ingezonden persbericht


-Persbericht-

Allsecur hoofdsponsor van AutoRAI 2009

Den Bosch, 3 november 2008 - Allsecur verbindt zich als hoofdsponsor aan AutoRAI 2009. Afgelopen donderdag tekende de autoverzekeraar het sponsorcontract. Het sponsorcontract loopt tenminste een jaar.

Johan van den Neste, marketingmanager van Allsecur: 'Als nieuwe autoverzekeraar verbinden wij ons graag aan het grootste publieksevenement voor autoliefhebbers. Veel bezoekers van de AutoRAI oriënteren zich op een nieuwe auto. Na het maken van een keuze voor een auto hoort daar ook het oriënteren op een nieuwe autoverzekering bij. Met de sponsoring van AutoRAI 2009 kunnen we onze doelgroep goed bereiken en bewust maken van de verschillen in dekkingen en premies die er bij autoverzekeringen zijn.'

Joost 't Hooft, productmanager AutoRAI voegt hieraan toe: "AutoRAI biedt Allsecur een platform om zich als nieuwe autoverzekeraar te profileren. Allsecur is verfrissend in haar communicatie en belooft de huidige campagne met kussens een ludiek vervolg te geven in de RAI. Dit past goed bij het thema 'Autonieuws komt tot leven'. Wij zijn dan ook erg blij dat zij zich als hoofdsponsor aan de AutoRAI willen verbinden. Mede dankzij de exposanten en sponsoren als Allsecur wordt AutoRAI 2009 een topevenement, dat elke autoliefhebber wil bezoeken."

De autoverzekeraar gaat in 80 procent van de communicatie rondom het auto-evenement mee. AutoRAI 2009 vindt plaats van 1 tot en met 11 april.

Over Allsecur
Allsecur is in maart gestart met de verkoop van autoverzekeringen via internet. Consumenten kunnen zelf via de website of via de klantenservice een autoverzekering afsluiten. De nieuwe verzekeraar roept consumenten op goed rond te kijken en premies en dekkingen te vergelijken, zodat zij goedkoper kunnen autorijden. Allsecur is onderdeel van Allianz maar opereert onder een eigen naam en een eigen organisatiestructuur.

Over AutoRAI
AutoRAI 2009 vindt plaats in Amsterdam RAI. Het nieuwe gebouw Elicium biedt onderdak aan GoMotor!, een aparte tentoonstelling voor motorfietsen en (motor-) scooters. Van donderdag 2 tot en met zaterdag 11 april zijn AutoRAI 2009 en GoMotor! geopend. AutoRAI 2009 en GoMotor! worden georganiseerd door Amsterdam RAI in nauwe samenwerking met RAI Vereniging. Meer informatie is te vinden op www.autorai.nl.

Op de foto van links naar rechts:
Nynke de Ruiter (sponsormanager Amsterdam RAI), Joost 't Hooft (productmanager AutoRAI), Johan van den Neste (marketingmanager Allsecur), Ron Adams (brandmanager Allsecur).

Noot voor de redactie /