Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

BVO Training Center heeft beste prijs-kwaliteitverhouding

Nieuwegein, 3 november 2008 IT-opleider BVO Training Center scoort het hoogste qua prijs-kwaliteitverhouding in het imago-onderzoek dat Nidap onlangs hield. Hierbij werden 350 bedrijven ondervraagd over IT-opleiders in Nederland.

BVO Training Center kreeg het rapportcijfer 7.9 voor zijn prijs-kwaliteitverhouding en scoort daarmee het hoogste van alle onderzochte IT-opleiders. Voor de deskundigheid van zijn trainers haalt het bedrijf zelfs een 8.0, voor de effectiviteit van de opleiding een 7.9 en voor de kwaliteit van de cursus een 7,8.

Respondenten hechten het meeste belang aan de aspecten: kwaliteit van de cursus, deskundigheid van de trainers en effectiviteit van de opleiding. Daarom wegen de rapportcijfers die de IT-opleider voor deze drie aspecten behaalde zwaarder.

Beoordeling BVO Training Center in 2008 (rapportcijfer)

De naamsbekendheid is belangrijk, maar uiteindelijk gaat het om de tevredenheid van de klanten. Daarom is er ook gekeken naar de inschakelingskans. Maarliefst de helft van de klanten van BVO Training Center noemt de kans dat zij weer met het bedrijf zullen samenwerken zeer groot, zij zien de IT-opleider als preferred supplier. Nidap concludeert dat BVO Training Center werkt met een overzichtelijke groep klanten die zeer tevreden zijn, wat resulteert in een hoge klantloyaliteit.

Rik Boelhouwer, algemeen directeur van BVO Training Center: Onze klanten vragen we altijd een evaluatieformulier in te vullen, daaruit komt een positief beeld. Aan de hand van het imago-onderzoek van Nidap konden we toetsen hoe we het doen ten opzichte van onze collega IT-opleiders. De onderzoekresultaten verbazen ons dan ook niet. Onze trainers zijn professioneel en de verhouding tussen prijs en kwaliteit ligt bij ons op een hoog niveau.

Onderzoek
De beslissers van 350 middelgrote en grote bedrijven werden ondervraagd over hun bestedingen en beleid aangaande IT-opleidingen. Er is een gestratificeerde, aselecte, enkelvoudige steekproef gedaan. Hieruit kwamen 350 bedrijven, die in 2008 of voor 2009 daadwerkelijk externe IT-opleidingen of -trainingen inkopen. Kenmerken van deze bedrijven zijn: een bedrijfsgrootte van minimaal 100 werknemers, gevestigd in Nederland en opererend in de branches: industrie, handel & horeca, transport & bouw, financiële en zakelijke dienstverlening, IT/media, overheid, gezondheidszorg en non-profit.

Over BVO Training Center

BVO Training Center is een belangrijke IT-opleider voor automatiseringsspecialisten en IT-gebruikers. Het bedrijf verzorgt trainingen voor systeembeheer, programmering, internetontwerp en Microsoft-toepassingen, zowel in standaard- als in maatwerktrajecten. De in 1991 opgerichte onderneming baart veel opzien met het trainingsprogramma Bootcamp, een cursusversneller die niet alleen veel tijdwinst oplevert, maar ook aanzienlijk lagere kosten. BVO is de grondlegger en pionier van dit leersysteem. Het bedrijf is inmiddels één van de grootste Microsoft Trainingsinstituten en maakt momenteel een sterke groei door. BVO Training Center is Gold Certified partner van Microsoft. www.bvo.nl

Informatie voor de pers

BVO Training Center B.V.
Rik Boelhouwer
T: (030) 600 91 00
E: r.boelhouwer@bvo.nl

Lubbers & De Jong
Margreet Poolman
T 020 4210565
E margreet@l-dj.nl