Ingezonden persbericht


IRIS ICT treedt toe tot Brocade Alliance Partner Network

Eindhoven, 3 november 2008 Brocade Communications Systems, Inc. heeft IRIS ICT in Vilvoorde, België, toegevoegd aan zijn Alliance Partner Network. IRIS ICT is vooraanstaand leverancier van zakelijke ICT-oplossingen en optimalisatiediensten voor (middel)grote bedrijven. Het bedrijf voorziet klanten van geavanceerde oplossingen, inclusief storagenetwerkoplossingen van Brocade.

We leveren al langer Brocade OEM-oplossingen vanuit onze samenwerking met IBM , zegt Danny Roefflaer van IRIS ICT. Steeds meer klanten breiden hun storage-infrastructuur uit. Daarbij integreren ze bestaande met nieuwe Brocade-technologieën, zoals 8 Gbit/s-oplossingen. Een directe relatie met Brocade helpt ons om de juiste diensten aan te bieden. Zo profiteren we door dit partnership niet alleen van uitgebreidere kennis van geavanceerde Brocade-technologie, maar voldoen we tevens aan de klantvraag. Steeds meer klanten vertrouwen namelijk meer en meer op een krachtige, betrouwbare en eenvoudig te beheren storage-infrastructuur.

Met veel genoegen verwelkomen we IRIS ICT als nieuwe partner van het Brocade Alliance Partner Network , zegt Barbara Spicek, Senior Director Sales van Brocade. Onze partners zijn essentieel bij de ondersteuning van Brocade-klanten om het maximale te halen uit hun oplossingen. We gaan IRIS ICT optimaal ondersteunen bij het leveren van de best mogelijke storageoplossingen.

Brocade heeft het Alliance Partner Network in het leven geroepen om te voldoen aan de behoefte van zijn verschillende kanaalpartners zowel degene die Brocade-producten direct krijgen van Brocade-distributeurs, als de Brocade OEM-partners en hun distributiekanalen. Alle partners van het Brocade Alliance Partner Network voldoen aan uiteenlopende eisen. Zo moeten ze Value-Added zijn, bijvoorbeeld door SAN-Certified Engineers in hun team te hebben. Voor meer informatie over het partnerprogramma: www.brocade.com/partners/AlliancePartnerNetwork.

####

Over IRIS ICT
IRIS ICT is vooraanstaand leverancier van zakelijke ICT-oplossingen en optimalisatiediensten voor (middel)grote bedrijven ter ondersteuning van het complete scala van computerplatforms: van mainframes tot thin-client pc s, van Windows tot z/OS en Linux. IRIS ICT is IBM Business Partner. Vanuit deze rol is het bedrijf in staat alle IBM-hardware en -software te leveren en te installeren. Als een van de weinige IBM Learning Services Partners biedt het bedrijf een compleet portfolio aan met standaard- en maatwerk-ICT-training- en -coachingdiensten.

Over Brocade Communications Systems, Inc.

Brocade is toonaangevend leverancier van netwerkstorageoplossingen voor het verbinden, delen en beheren van bedrijfsinformatie. Met Brocade-producten zijn organisaties beter in staat hun IT-infrastructuur te optimaliseren en een compliant databeheer te voeren. Meer informatie is te vinden op www.brocade.com of op te vragen via info@brocade.com.

###

Voor meer informatie, fotomateriaal of interviews kunt u contact opnemen met:

Lammers van Toorenburg Benelux PR
Paul Maris / Marije Perdon
Telefoon: +31 (0)30 656 50 70
E-mail: brocade@lvtpr.nl

Brocade Communications Systems

Ad Barghoorn

Telefoon: +31 (0)6 5168 2250

E-mail: Ad.Barghoorn@brocade.com