Persbericht

Citrix breidt Benelux-organisatie uit

~ Drie nieuwe mensen voor channel- en enterprise accountteam ~

Vianen, 3 november 2008 Citrix Systems, Inc. (Nasdaq:CTXS), wereldwijd marktleider op het gebied van application delivery infrastructure, heeft drie nieuwe managers aangesteld. Zij gaan zich met name richten op het verstevigen van de relaties met partners, system integrators en de enterprise accounts.

Edwin de Ron wordt Business Partner Manager bij Citrix en gaat zich richten op het onderhouden van de relaties met een geselecteerd aantal Citrix partners in Nederland. Hij is afkomstig van de Citrix Online-divisie. Daarvoor werkte hij vijf jaar lang als Account Manager bij Verizon Business (voorheen MCI).

Robbert Jan Ponsen wordt Business Partner Manager System Integrators en zal in die rol verantwoordelijk zijn voor een optimale samenwerking met de System Integrators. Ponsen is afkomstig van Kender Thijssen waar hij als Business Development Manager/Account Manager een printing business opgezet heeft. Daarnaast heeft hij bij HP gewerkt als Partner Manager voor de Imaging en Printing Group en is hij enkele jaren werkzaam geweest bij een tweetal IT resellers.

Rachid Taïf is de nieuwe Territory Manager Enterprise Accounts. In deze rol is hij verantwoordelijk voor het ontwikkelen en beheren van de enterprise accounts van Citrix in Nederland. Taïf is afkomstig van Ingram Micro waar hij achtereenvolgens Retail Account Manager en Product Manager Software is geweest.

Wij zijn blij dat we deze drie ervaren professionals aan ons team kunnen toevoegen , zegt Rob van der Hoeven, Area Vice President bij Citrix Systems Benelux. Door deze uitbreiding zullen we nog beter in staat zijn om onze klanten en partners te bedienen en te helpen om in te spelen op de huidige marktontwikkelingen.

(275 woorden)