Gemeente Berkelland


Delen van hoofdriool worden vanaf volgende week gereinigd

Doe de deksel op de toiletpot en zet er een emmer water op

De gemeente gaat vanaf volgende week delen van de hoofdriolering reinigen. Dit is noodzakelijk voor het goed functioneren van de riolering. Tijdens het reinigen zal zonodig ook de hoofdriolering worden geïnspecteerd.

Emmer op toiletpot

Het reinigen van het riool gebeurt onder hoge druk. Dat betekent dat er een mogelijkheid bestaat dat het afvalwater via de toiletpot omhoog komt. Om te voorkomen dat het water uit de toiletpot spat, is het verstandig om de toiletpot gedurende de werkzaamheden gesloten te houden. Een emmer met water bovenop het deksel van de toiletpot voorkomt dat het deksel gaat klapperen. Om eventuele stankoverlast te voorkomen, kunt u een natte handdoek op de schrob- en/of doucheputjes leggen. Onze excuses voor dit ongemak.

Het onderhoud wordt in de hieronder genoemde weken uitgevoerd in:
* Week 46 en 47

De straten / delen van straten in Ruurlo: Barchemseweg, Bernhardlaan, Bluisterplein, Borculoseweg, Brouwershoekweg, Burg. Van Tuyll van Serooskerkenweg, Christinalaan, De Zonnenberg, Garvelinkkampweg, Garvelinkplein, Henri Dunantlaan, Irenelaan, Koskampweg, Lammerskampweg, Margrietlaan, Molenlaan, 't Rikkelder, Verlengde Kroezelaan en Waaijenburg.

* Week 48 en 49 en 51

De straten / delen van straten in Neede: Bergstraat, Borculoseweg, Fazantweg, Gruttostraat, Hofmaat, Kievitstraat, Kronenkamp, Leeuwerikstraat, Merelstraat, Oude Borculoseweg, Stationsweg en Willem Sluiterstraat.

* Week 50 en 51

De hele kern van Haarlo, het betreft hier de straten: Borculoseweg, De Pas, Eibergseweg, Het Kössink, Scholtenweg, Voshaarweg, Willem Sluyterweg en Wollinkweg.

Voor meer informatie kunt u terecht bij de heer A. Verhoeve van de gemeentelijke afdeling Beheer en Onderhoud, telefoon 0545-250 548.

Gemeente Berkelland

Postadres Postbus 200
7270 HA BORCULO
Bezoekadres Marktstraat 1
7271 AX BORCULO
Telefoon 0545-250 250
Fax 0545-250 244