Professioneel fotoboek laten maken, www.fotoboeklatenmaken.nl


TRICHT, 20081103 -- Op 1 november heeft 'Fotoboek laten maken' haar deuren geopend. Een unieke service voor bedrijven en particulieren in Nederland. Met de foto's van de klant wordt een professioneel fotoboek op maat gemaakt. Hierbij wordt rekening gehouden met persoonlijke voorkeuren. Als extra service kunnen de foto's geselecteerd en bewerkt worden. In het fotoboek kunnen ook oude foto's, beelden van dia's en negatieven opgenomen worden. Voor bedrijven kan een professionele fotograaf op locatie verzorgd worden.

Omdat een fotoboek sterk afhankelijk is van persoonlijke voorkeuren houdt 'Fotoboek laten maken' rekening met de persoonlijke wensen van haar klanten. Er kan gekozen worden uit verschillende uitvoeringen en stijlen van het fotoboek. Als het ontwerp van het fotoboek klaar is, kan de klant met een persoonlijke inlogcode op de website inloggen. Vóórdat het fotoboek wordt afgedrukt, kan eerst het ontwerp worden beoordeeld. Op verzoek worden wijzigingen aangebracht in het ontwerp en kunnen titels geplaatst worden. Het fotoboek wordt pas afgedrukt ná goedkeuring voor het ontwerp.

Daarnaast biedt 'Fotoboek laten maken' een aantal extra services, zoals het selecteren en bewerken van de foto's. Verder kunnen oude foto's, dia's en negatieven gescand worden, zodat deze ook in het fotoboek opgenomen kunnen worden.

Voor bedrijven heeft 'Fotoboek laten maken' een aantrekkelijk pakket samengesteld, waarbij een professionele fotograaf op locatie de foto's komt nemen. Vanzelfsprekend zijn er uitgebreide mogelijkheden om teksten in de huisstijl op te nemen in het fotoboek.





Fotoboek laten maken