Win ¤ 2.500,- Ambitiebudget online


ISBW geeft mensen met ambitie een duwtje in de rug

ZALTBOMMEL, 20081103 -- In deze economisch onzekere tijden beloont opleidingsinstituut ISBW ambitieuze mensen met 2x ¤ 2.500,-aan ambitiebudget. Door mee te doen aan een spel op de internetsite van ISBW, maken deelnemers kans op een geldprijs die ze kunnen inwisselen voor een opleiding of training naar keuze bij ISBW.

Door het introduceren van een online game hoopt ISBW Opleiding & Training haar database met interessante, opt-in e-mailadressen te kunnen verrijken. Die contacten worden dan later weer via e-mail op de hoogte gehouden van aanbiedingen en nieuws omtrent het opleidingsaanbod van ISBW.

`Naast deze hoofdprijs geven we ook nog een behoorlijk aantal kleinere prijzen weg', vertelt marketingcoördinator Alfred Dekker van ISBW. `Het is voor ons de eerste keer dat we ons op deze manier online laten zien. Een game is toch net weer even iets anders dan de wetenschappelijk verantwoorde ambitietest die we afgelopen herfst online hebben gebracht. We merken dat we hiermee een jongere doelgroep bereiken met ons merk.'

De game is ontwikkeld en gerealiseerd door Yourzine.nl, onderdeel van de Lectricgroep. Deze partij ondersteunt en begeleidt tevens de promotie en opvolging van de game.

ISBW Opleiding & Training is de praktijkgerichte opleider voor werkenden in Nederland. ISBW biedt opleidingen en trainingen op de volgende gebieden: management, bedrijfskunde, marketing, communicatie, sales, management support, P&O, Financieel Administratief en project management. Kijk op www.isbw.nl voor meer informatie en de ambitiegame.





ISBW Opleiding & Training