Perfectsmile Clinics introduceert swiss smile in Nederland


Eindelijk: Cosmetica voor je tanden

AMSTELVEEN, 20081103 -- Het is natuurlijk heel normaal om de huid te verzorgen met allerlei cremetjes. Zelfs de man moet er tegenwoordig aan geloven. Eindelijk is er nu ook een manier om extra aandacht te besteden aan mooie tanden. Perfectsmile introduceert als eerste in Nederland de tandcosmetica van swiss smile. Ontwikkeld door de Zwitserse tandartszusjes Abivardi biedt swiss smile een complete lijn mondverzorgingsproducten. Niet op de gebruikelijke saaie manier, maar hip verpakt en uiterst effectief op basis van een verzorgende formule.

WIT, WITTER, WITST
De exclusieve Whitening formule van de swiss smile Whitening tandpasta maakt de tanden witter zonder het gevaar het tandglazuur aan te tasten. Dit wetenschappelijk onderbouwde voordeel is gebaseerd op een slimme combinatie van actieve ingredienten die verkleuringen laten verdwijnen en bovendien voorkomen dat nieuwe verkleuringen ontstaan. Verkleurde tanden bereiken weer hun natuurlijke witheid en frisheid. swiss smile Whitening tandpasta is prima geschikt voor dagelijks gebruik, omdat het geen schurende of blekende bestanddelen bevat.

Voor nog intensiever whitening raden de professionals van swiss smile clinics (en van perfectsmile clinics) een combinatie aan van een tandbleekbehandeling bij de tandarts of professionele bleekpraktijk, met het dagelijks gebruik van de swiss smile Whitening tandpasta. Dit voorkomt nieuwe verkleuringen en de opbouw van tandplaque.

Abrasieve waarde (RDA): 90 (medium), Bevat Sodium Fluoride

DE KRACHT VAN KRUIDEN VOOR GEZOND TANDVLEES
Zwitsers Edelweiss gecombineerd met Echinacea, Tea Tree olie en Chlorophyll: Deze waardevolle, hoog geconcentreerde kruidenmelange pampert je tandvlees en boost de beschermende werking van de swiss smile Vitaliserende Herbal Tandpasta.

swiss smile Vitaliserende Herbal tandpasta helpt een gezond bacteriologisch mondmilieu te bereiken, waarmee je ontstekingen voorkomt. De natuurlijke compounds en bioflavonoids van Edelweiss heeft de eigenschap om vrije radicalen te neutraliseren. Echinacea is bekend als natuurlijk antibioticum, stimuleert het immuunsysteem en daarmee de mondhygiene.

Abrasive waarde (RDA): 60 (mild), Bevat Sodium Fluoride Bevat geen Sodium Lauryl Sulphate (SLS)

GEZOND TANDVLEES MET ZWITSERSE FLOSS
De swiss smile Waxed Dental Tape combineert het beste van floss en tape. De gewaxte Curen® fibres zijn gemakkelijk vast te houden en snijden niet in de vingers. Bovendien krijg je de floss eenvoudig tussen je tanden. Zodra de Curen® multi-filament floss tussen je tanden zit zal deze iets uitzetten, waardoor je heel precies kan reinigen zonder daarbij je tandvlees te beschadigen. Swiss smile Waxed Dental Tape is aan te randen voor zowel beginners als de echte flossing Professionals.

Verfrissend met een extra-strong mint smaak. Bevat 70 meter. Beschikbaar in de kleuren Zürich blue (product "Zürich") en zwart (product "Basel')

ZWITSERSE PRECISIE TUSSEN DE TANDEN
Interdentale brushes van swiss smile zijn een perfect voorbeeld van Zwitserse precisie en ergonomie. Ze garanderen een comfortabele maar grondige reiniging van de ruimte tussen je tanden. swiss smile Interdental brushes zijn een staaltje Zwitsers vakmanschap. Het gepatenteerde ultra-dunne, maar extreem duurzame chirurgische Cural® wire bevat geen nikkel. Het gaat vijf maal langer mee en is vrijwel onbreekbaar. Een optimaal assortiment aan brush diameters zorgt ervoor dat zelfs de kleinste ruimte tussen de tanden perfect schoon blijft.

De swiss smile Interdental Brush Set bevat ultra-dunne brushes met een diameter van 0.6mm, 0.7mm, 0.9mm en 1.1mm. Beschikbaar in een wit, transparante travel set ("St. Moritz"). Refill pakketjes zijn beschikbaar in alle diameters (4 brushes / pakket).

OVER SWISS SMILE
De swiss smile dental clinics zijn dedicated in het promoten van mooie en gezonde tanden. Uitgerust met de laatste technologie, biedt een team van hooggekwalificeerde specialisten haar patienten de beste zorg in een first-class omgeving.

De swiss smile dental clinics:

Zürich Hauptbahnhof
Zürich Bahnhofstrasse
London Brook Street
St.Moritz Hotel Kempinski

www.swisssmile.com

De producten van swiss smile zijn in Nederland exclusief verkrijgbaar bij de clinics van Perfectsmile in Amstelveen, Den Haag & Maastricht.

OVER PERFECTSMILE
Make your smile a Perfect Smile. Bleek je tanden, plaats facings of neem een mondhygiene-behandeling. Voor dat frisse, stralende, zelfverzekerde gevoel. Vanuit laagdrempelige glimlachwinkels in Amstelveen, Breda, Den Haag & Maastricht bieden de Perfectsmile specialisten hoogwaardige behandelingen voor mooie en gezonde tanden.

www.perfectsmile.nl
www.perfectsmile.nl/swisssmile

Perfectsmile en Swiss Smile zijn gedeponeerde merken.