Gemeente Dantumadeel


Paardebloem 4, Damwoude
Postbus 22, 9104 ZG Damwoude
T: (0511)426161
F: (0511)423139
E: post@dantumadeel.nl

Werkzoekenden NO-Fryslân naar nieuw kantoor

Op 3 november 2008 opent het Werkplein Noordoost Fryslân zijn deuren. In het Werkplein werken CWI, UWV en de afdeling Werk, Inkomen en Zorg van de gemeenten Dantumadeel, Dongeradeel, Achtkarspelen en Kollumerland samen om werkzoekenden beter en sneller (weer) aan een baan te helpen. Het Werkplein is gevestigd in het gemeentehuis in Dokkum.

Het grote voordeel voor werkzoekenden is dat alles wat met re-integratie te maken heeft op één adres kan worden geregeld. Zo ervaart de klant de samenwerkende partijen als één organisatie. Ook werkgevers uit de regio kunnen op deze ontmoetingsplek voor werk en inkomen alle informatie over werknemers vinden.

Het CWI, dat nu nog samen met het UWV is gevestigd aan de Dongeradyk in Dokkum, verhuist in z'n geheel naar het nieuwe gezamenlijke kantoor in het Dokkumer gemeentehuis. De gezamenlijke afdelingen Werk, Inkomen en Zorg in Damwoude en Buitenpost blijven na de komst van het Werkplein ook een functie houden. Zo kunnen inwoners in Dantumadeel en Dongeradeel voor alles wat met het inkomen te maken heeft nog steeds terecht op het gemeentehuis in Damwoude.

Het Werkplein Noordoost Fryslân aan de Koningstraat 13 in Dokkum is op werkdagen geopend van 9:00 tot 17:00 uur en is bereikbaar via telefoonnummer (0519-)789 620. Meer informatie is te vinden op www.werkpleinnoordoostfryslan.nl