Arron Automatics wordt Arron Vending


WADDINXVEEN, 20081103 -- Arron Automatics begon in 1993 met het plaatsen van consumptieautomaten. Nu, vijftien jaar later, is de vraag en het aanbod in deze branche zo sterk veranderd, dat een nieuwe vlag de nieuwe lading moet dekken. Arron Vending: een nieuwe naam met een nieuw beeldmerk.

Arron Vending onderscheidt in haar foodservice een drietal concepten waarmee scholen, instellingen en bedrijven in het hele land het vereiste maatwerk wordt geboden op het gebied van foodservice.
Classic Vending is het concept voor producten met een hoge omloopsnelheid en een lange houdbaarheidsdatum zoals sultana's, koeken, candybars, chips, kauwgum en snoep.
Comfort Vending biedt naast deze bekende tussendoortjes een aantal gezondheidsproducten zoals langer houdbare zuivel, fruitcups en yoghurt-variëteiten.
Trend Vending biedt all-round automaten met een complete 24/7 kantinefunctie. Hier kan men terecht voor dagverse melk, belegde broodjes, warme snacks, fruit- en groentensappen.

In de vernieuwde opzet is Arron Group de overkoepelende franchiseorganisatie waaronder drie werkmaatschappijen actief zijn: Arron Vending, Arron Koffie en Arron Fresh. Voor de franchisenemers is Nederland verdeeld in 27 beschermde regio's. Door de onderverdeling van activiteiten, regio's en concepten heeft Arron altijd een pasklaar antwoord op de individuele vragen van scholengemeenschappen, instellingen en bedrijven. Arron kan hierdoor ook snel en efficiënt inhaken op bijzondere wensen, zoals halal voedsel, specials voor regionale festiviteiten en ontwikkelingen op het gebied van gezonde voeding.

Ref.: vending, franchise, catering, foodservice, consumptieautomaten, snoepautomaten, snoep, snacks