SMC Networks en Victory Nederland tekenen distributie-overeenkomst


SMC versterkt distributie op de Nederlandse retail en MKB markt

BEVERWIJK, 20081103 -- SMC Networks (www.smc.com), een toonaangevende leverancier van LAN- en breedband hardware, kondigt vandaag aan een distributie-overeenkomst te zijn aangegaan met Victory Nederland (www.123victory.eu).

Victory Nederland zal de producten van SMC Networks gaan distribueren via gespecialiseerde computer- en elektronica zaken door heel Nederland. De nieuwe distributeur zal de focus leggen op de Wireless N producten en Gigabit routers. Ook zal Victory de enterprise netwerkoplossingen van SMC gaan distribueren zoals de 10 Gigabit Ethernet oplossingen, Wireless Enterprise systemen en NAS opslag producten.

Victory Nederland is al bijna 25 jaar actief op de Nederlandse markt en in 2009 zal ook de buitenlandse markt waaronder België een belangrijke rol gaan spelen. Tony Zonneveld van Victory Nederland: "Door het distribueren van diverse grote merken, zoals SMC Networks, proberen we zowel de consumenten als de Business to Business markt te voorzien van de juiste oplossing via onze partners. Met het partnership tussen Victory Nederland en SMC Networks kunnen we de gebruiker een hooggekwalificeerd product bieden voor een concurrerende prijs." Victory levert aan de grotere retailketens, in Nederland zijn dat onder meer Dynabyte, MediaMarkt, Saturn, Makro, Expert, Kijkshop en BCC.

George Zervos van SMC Networks: " We zijn erg blij met Victory als onze nieuwe distributeur in Nederland. Via Victory komen onze producten in alle grote elektronicazaken en computerwinkels te liggen. Dat zal ons marktbereik enorm uitbreiden. Ook in het B2B-kanaal heeft Victory een uitstekende positie. SMC Networks is op zoek gegaan naar een solide partner die zowel de marktpositie op de consumentenmarkt als binnen de MKB markt kan versterken,maar ook om de SMC producten bekend te maken bij grote zakelijke gebruikers waarin SMC Networks altijd al sterk was. SMC Networks is actief is op het gebied van switches, Wireless Enterprise producten en zelfs al 10G oplossingen. SMC Networks wordt niet langer gedistribueerd door BAS Computers of via het BAS retailkanaal. We zijn er zeker van dat Victory Nederland een groot aandeel zal behalen binnen de retailmarkt met onze draadloze 11G en 11N producten.

SMC Networks zal de komende maanden samen met Victory Nederland een aantal nieuwe channel initiatieven lanceren. Deze initiatieven zijn bedoelt voor de grote en kleine resellers, "VARs" en "Integrators". Één van die initiatieven zal een "Try and Buy" actie zijn voor SMC producten, hierover zal SMC Networks in het komende kwartaal communiceren.

Over SMC Networks
SMC Networks is een toonaangevende leverancier van netwerkhardware en apparatuur voor breedbandverbindingen. SMC Networks levert een groeiend assortiment betaalbare en
hooggekwalificeerde producten, zoals Gigabit en Fast Ethernet Switching, draadloze netwerkproducten, producten voor breedbandverbindingen en traditionele bekabelde netwerkadapters, en brengt deze met behulp van zijn strategische partners wereldwijd op de markt.

SMC Networks is gespecialiseerd in oplossingen voor het midden- en kleinbedrijf en gebruikers thuis. SMC levert over de hele wereld netwerkoplossingen via een infrastructuur van VAR-partners, internetaanbieders en de detailhandel.
htt://www.smc.com


Over Victory Nederland

Victory Nederland is een toonaangevende en sterk groeiende leverancier van Consumenten Elektronica (CE) en Netwerkproducten.
Victory Nederland B.V. is al bijna 25 jaar actief op de Nederlandse markt en de Belgische markt staat in de startfase. Naast de distributie van diverse grote merken levert Victory ook een eigen lijn van digitale fotolijsten, dia- & negatief scanners, notebook tassen en MP3, MP4 spelers onder de merknaam Victory. Naast genoemde activiteiten opereert Victory ook in de markt van ontwikkeling en design van speciale projecten waarbij producten voor klanten op maat gemaakt worden. Prijs en kwaliteit staan hierbij voorop. Ga voor meer informatie naar: www.123victory.eu of mail met info@123victory.eu, bellen kan ook +31(0)251-268040





Ingezonden persbericht