Leonard Cohen naar Rotterdam

22/07/2008 14:03

PR Newswire

ROTTERDAM, Het Nederland, July 22 /PRNewswire/ -- Wie er op 12 juli in Amsterdam bij was, zal het beamen. Leonard Cohen gaf er een workshop in nederigheid door op een zeer bescheiden manier een legendarisch concert te spelen.

Toen hij na Closing Time terugkwam voor een ironisch gebracht I tried to leave you hield iedereen zijn adem in. Men geloofde dat het Cohen's laatste minuten op een Nederlands podium zouden zijn. Maar zijn lofbetuigingen aan zijn publiek bleken gemeend, want net als in het bovenvermelde lied zal het hem niet lukken om in één keer afscheid te nemen. Cohen komt terug met zijn fantastische band op 3 november 2008 in de Ahoy te Rotterdam.

Alle media waren ronduit lovend over zijn concert in het Westerpark. Zijn setlist bevat momenteel een fijne selectie uit zijn zeer hoogstaande oeuvre. Eén blik op de songtitels Ain't no cure for love, Bird on a wire, Who by fire, Tower of Song, Suzanne, Hallelujah, I'm your man, Take this Waltz, So long, Marianne, If it be your will of I tried to leave you en je weet dat de Canadese dichter ook de Ahoy met een glimlach zal inpakken.

Terechte lof ook voor zijn begeleidingsgroep die de liedjes zeer spaarzaam maar effectief inkleuren. Tijdens het concert passeren de meest uiteenlopende instrumenten de revue. Ze dienen het lied en versterken de kracht van het gebrachte woord. Zelfs zonder de mond tot mond reclame na vorige zaterdag zal 'snel tickets bestellen' de boodschap zijn.

Volkskrant : "Voortreffelijk "

Algemeen Dagblad : "Charismatisch"

NRC : "Stem van Goud"

Leonard Cohen, Ahoy - Rotterdam, 3 november 2008

Aanvang: 20.00 uur

Tickets: EUR 75, EUR 69, EUR 64, EUR 59 (exclusief
servicekosten)

Enkel zitplaatsen!

Voorverkoop start aanstaande zaterdag 26 juli om 10 uur via de grotere postkantoren, de grotere Free Record shops, VVV's en GWK's, 0900-300-1250 (45 cpm), AUB Ticketshop en de bekende voorverkoopadressen. Of bestel online kaarten via http://www.ticketservice.nl

voor meer informatie Greenhouse Talent +32(9)220-99-45 (dit nummer is