Ingezonden persbericht


Twee maal 107de uitzending van EurovisiÓ

Maandag 3 november is Karaoke Bar Bonaparte op de Grote Markt in Antwerpen 'the place to be' voor de Eurovisiesongfestivalfan want dan viert het enige Vlaamse radioprogramma in het teken van het Eurovisiesongfestival haar "Twee maal 107de" uitzending. Tijdens een vier uur durende live show blikt presentator Philip Vereyken terug op de mooiste momenten van de voorbije vier jaar EurovisiÓ. En ontvangt hij tal van artiesten achter de microfoon zoals Raffaele, Ivann, Margriet Hermans, Ricky Fleming, Zsa Zsa Lamor (Mask'ara), Dimi (Bonaparte), ... .

Ook laten we dit keer de luisteraars aan het woord. Via een karaoke nummer, een live gezongen nummer of een stop de band ronde mogen ze het beste van zichzelf geven. Meer informatie voor wie wil zingen is te vinden via de website van O radio:
http://www.oradio.be/radio/eurovisio_2x107.php

EurovisiÓ Live, 3 november 2008, vanaf 20u00 in Karaoke Bar Bonaparte, Grote Markt 21, 2000 Antwerpen. De toegang is gratis. Het programma is ook live te volgen op O radio via 107.0 FM in Antwerpen stad en groot Antwerpen of wereldwijd via de website www.oradio.be.

Jan HODISTER
Programmacoördinator jan.hodister@oradio.be

Tel: 03 727 10 70 Londenstraat 7
2000 Antwerpen