Bol.com op zoek naar Cadeau van het Jaar

31/10/2008 15:20

Creative Venue BV

Bol.com op zoek naar Cadeau van het Jaar

Nieuwegein, 31 oktober 2008 - Met de feestdagen in het verschiet gaat mediawinkel bol.com op zoek naar het 'Cadeau van het Jaar'. Daarom kunnen bezoekers bij bol.com vanaf maandag 3 november boeken, cd's, dvd's, games en elektronicaproducten nomineren die hoog op hun eigen verlanglijstje staan en waar zij zelf al goede ervaringen mee hebben. Vervolgens maakt bol.com een cadeauselectie van 25 artikelen per categorie waar bol.com klanten vanaf 18 november op kunnen stemmen. Naast één overall winnaar zal er ook afzonderlijk in de cadeaucategorieën boeken, cd's, dvd's, games en elektronica een winnaar bekend gemaakt worden.

De prijs Cadeau van het Jaar is een waardering van consumenten voor de auteurs, musici, film- en spelmakers en elektronicafabrikanten. Met de verkiezing wil bol.com klanten elkaar onderling laten inspireren, adviseren en op ideeën brengen om een gerichte keus te maken uit het enorme product- en cadeauaanbod de komende feestdagen. Op 10 december is de officiële bekendmaking en prijsuitreiking. Vanaf dat moment kunnen bezoekers van bol.com zich laten inspireren via handige overzichten van populaire cadeaus in de verschillende categorieën.

"We weten uit onderzoek dat het voor consumenten lastig is een passend cadeau te vinden. Wie kun je dus het beste om advies vragen dan onze meer dan 2 miljoen klanten die liefhebbers zijn van boeken, muziek, films en games", zegt marketing directeur Michel Schaeffer. "Boeken, cd's en dvd's zijn zeer populaire cadeaus voor de feestdagen, maar de keuze is enorm. Onze klanten maken het elkaar met de verkiezing Cadeau van het Jaar dus een stuk eenvoudiger om een goede cadeaukeuze te maken".

Vanaf 3 november kunnen klanten op de bol.com website (http://www.bol.com) kenbaar maken wat hun favoriete product van dit jaar is in de categorieën Boeken (Nederlands en Engels), Cd,s, Dvd's, Games en Elektronica. Uit alle inzendingen maakt bol.com een selectie van 25 genomineerde artikelen. Op basis van deze lijst kunnen klanten vanaf 18 november stemmen welk cadeau aanspraak maakt op de titel 'Cadeau van het Jaar'. De winnaars van de verschillende categorieën, worden op 10 december bekend gemaakt, inclusief een Overall Winnaar. Deelnemers aan de verkiezing maken kans op een mooi prijzenpakket.

Meer informatie: http://www.bol.com





http://www.bol.com