Politie Noord-Holland-Noord

Laptops en cameras gestolen uit woningen in Heerhugowaard

Heerhugowaard, 02-11-2008 o Vier bewoners hebben aangifte gedaan van inbraak in hun woning. Alle vier ontdekten zij de inbraak vrijdag jl. vroeg in de avond. In alle gevallen waren de inbrekers binnengekomen door een (uitzet) raam te forceren. De woningen werden van boven tot onder volledig doorzocht. De politie waarschuwt: als u niet thuis bent, laat dan geen waarvolle spullen en digitale apparatuur vanaf buiten zichtbaar op tafel liggen.

De eigenaar van een woning aan de Veldspaat mist een laptop, portemonnee met inhoud en een paspoort. Uit een woning aan de Briljant werd een laptop, video, fotocamera, sieraden en diverse sleutels buitgemaakt. Bewoners van de Lauwers missen hun laptop en digitale camera.

Bewoners aan de Loodwitmolen tenslotte, troffen bij thuiskomst rond 22.00 uur hun huis ook volledig over hoop gehaald aan. Zelfs een schilderij was van de muur gehaald. Het uitzetraam naast een deur was met kracht geforceerd. Vervolgens hebben de inbrekers de deur kunnen openen. Deze slachtoffers hebben nog niet kunnen vaststellen wat vermist wordt.
Mensen die afgelopen vrijdag 31 oktober in de genoemde straten iets gezien of gehoord hebben, dat te maken kan hebben met deze inbraken, worden dringend verzocht zich te melden via 0900-8844 (lokaal tarief).