Saxion Hogescholen
BR>

ma 03 november 2008

Saxion Academie bezoekt Szczecin in Polen

De studievereniging en docenten van de Academie Bedrijfskunde en Ondernemen (ABO) van Saxion bezoeken vanaf 28 oktober de Westpomeran Business school in Szczecin (Polen).

De studievereniging wisselt met de zusterorganisatie ervaringen uit, onderzoekt hoe het hoger beroepsonderwijs in Polen is georganiseerd en bespreekt een uitwisselingsbezoek voor de Poolse vereniging bij de Saxionacademie in Enschede. Daarnaast onderzoeken zij de mogelijkheden voor een internationale conferentie en een management game.

Docenten bezoeken de hbo- instelling voor verdere samenwerking onder andere op het gebied van student en docent uitwisseling.

Met de Westpomeran Business school in Szczecin heeft de ABO sinds januari 2008 contact.

De Academie Bedrijfskunde en Ondernemen biedt met de opleidingen Bouwmanagement, Small Business & Retail Management en Technische Bedrijfskunde, management en ondernemersopleidingen aan in Enschede en in Deventer.


------------------------------------------ EINDE PERSBERICHT
------------------------------------------

Meer informatie:

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Jacques Bazen, medewerker Internationalisering van de Academie Bedrijfskunde & Ondernemen van Saxion, 053 - 48 71 488.