AutoRai

SEAT feliciteert Armin van Buuren met benoeming tot âs werelds beste DJ

(11/3/2008)
Voor het tweede achtereenvolgende jaar is Armin van Buuren verkozen tot de populairste DJ van de wereld. Als officieel partner van Armin wil SEAT âs werelds beste DJ als één van de eersten van harte feliciteren met deze fantastische prestatie!

Lezers van het Engelse tijdschrift DJ Mag riepen de Nederlandse DJ dit jaar in de DJ Mag Top 100 DJ Poll opnieuw uit tot de allerbeste DJ van de wereld.

Afgelopen week werden de Ministry of Sound in Londen tijdens de âDJ Mag Top 100 DJâs Party 2008â de officiële resultaten van de verkiezing bekendgemaakt. Armin was daar zelf aanwezig om de prestigieuze award voor het tweede achtereenvolgende jaar in ontvangst te nemen. Na in 2006 als 2^e te zijn geëindigd in de populaire verkiezing, werd Armin afgelopen jaar voor het eerst tot populairste DJ van de wereld uitgeroepen, een eer die hem nu opnieuw te beurt valt.

Tijdens de DJ Mag Top 100 DJâs Party toonde Armin zich uitermate verguld met de felbegeerde onderscheiding: âIk vind het een enorme eer, omdat het een onderscheiding is van duizenden liefhebbers van dance muziek die de moeite hebben genomen om hun stem uit te brengen. Ik had dit niet kunnen bereiken zonder de steun van hen en vele anderen.â

âArmin van Buuren â Driven by SEATâ
In 2006 sloten SEAT en DJ Armin van Buuren de handen ineen voor een nauwe samenwerking. Sindsdien heeft die samenwerking zich ontwikkeld van sponsoring van zijn cluboptredens tot dit jaar een partnership in het concert Armin Only en verschillende acties met Armin van Buuren zelf. Onder het motto âArmin van Buuren â Driven by SEATâ lanceerden SEAT en Armin afgelopen zomer diverse speciale initiatieven om die samenwerking volop tot uiting te brengen. Als onderdeel van de samenwerking met de DJ voegde SEAT dit jaar de daad bij het woord door de slogan âArmin van Buuren â Driven by SEATâ letterlijk te nemen. Voor zijn optredens in Club Amnesia op het partyeiland Ibiza kon Armin als één der eersten achter het stuur van de compleet nieuwe SEAT Ibiza kruipen die dit jaar werd geïntroduceerd.