Lexence versterkt gelederen met nieuwe partner: Michael Klijnstra

03/11/2008 11:00

Lexence

Amsterdam, 3 november 2008 - Mr. dr. Michael Klijnstra is per 1 november 2008 toegetreden als partner bij Lexence en versterkt daarmee het team Ruimtelijke Ordening & Milieu. Klijnstra was eerder werkzaam bij Houthoff Buruma.

Michael Klijnstra heeft ruime ervaring opgebouwd in het bestuursrecht en is gespecialiseerd in het milieurecht en ruimtelijk bestuursrecht. Klijnstra staat in dat kader zowel marktpartijen als overheden bij op het gebied van bijvoorbeeld gebiedsontwikkelingen, infrastructurele projecten en (hergebruik van) stortplaatsen. Daarnaast behandelt hij complexe zaken met betrekking tot bodemverontreinigingen, milieuvergunningen, afvalbeheer en (milieu-)aansprakelijkheid. Klijnstra promoveerde in 1998 met een proefschrift getiteld 'Openbaarheid in het milieurecht'.

Over Lexence

Lexence levert juridische diensten van franjeloze kwaliteit op het gebied van Vastgoed en Ondernemingsrecht, zowel in preventieve zin (advies) als curatieve zin (procesrecht), aan zowel het nationale als het internationale bedrijfsleven. De 75 advocaten & notarissen werken in bevlogen teams geleid door betrokken partners. Dit kenmerkt Lexence. Lexence is een onafhankelijk kantoor dat waar nodig andere kantoren inschakelt in het buitenland. Daarbij wordt bewust nìet voor vaste partners gekozen, maar voor samenwerking met onafhankelijke kantoren die net als Lexence zijn aangesloten bij Meritas, een hoogwaardig internationaal juridisch netwerk.

Een foto van dit onderwerp is (rechtenvrij) beschikbaar op ANP Fotonet (www.anp-photo.com) en zichtbaar op www.perssupport.nl.