Gemeente Spijkenisse


Gemeente verzekert vrijwilligers gratis

03 november 2008

Vrijwilligers kunnen met ingang van 2009 gratis bij de gemeente Spijkenisse verzekerd worden. Alle organisaties in Spijkenisse, die rechtspersoonlijkheid bezitten en bij de KvK staan ingeschreven, kunnen hun vrijwilligers registreren op de Collectieve WA- en Ongevallenverzekering van de gemeente Spijkenisse. Dit bespaart organisaties de kosten van een verzekering.

De vrijwilliger hoeft zelf geen administratieve handelingen te verrichten. Dankzij de nieuwe collectieve verzekering kunnen de vrijwilligers hun werk doen zonder zich zorgen te hoeven maken over de financiële gevolgen van ongevallen of schade.

Alle bij de gemeente bekende organisaties hebben al een formulier toegestuurd gekregen om hun vrijwilligers aan te melden. Organisaties die voor 1 november 2008 geen formulier hebben ontvangen kunnen contact opnemen met de Vrijwilligerscentrale van Spijkenisse via telefonnnummer: (0181) 69 68 50. De Vrijwilligerscentrale is te vinden op het Werk- en Zorgplein, Uitstraat 8-18 in Spijkenisse.