Gemeente Arcen en Velden


> nieuwsbericht 009

---

Gemeente Arcen en Velden zet nieuwe stap in realisatie van de maatschappelijke voorzieningen

PERSBERICHT

Arcen, 31 oktober 2008

De gemeente Arcen en Velden zet een nieuwe stap in de realisering van de Multifunctionele Accommodatie (MFA) te Arcen en de Brede Maatschappelijke Voorziening (BMV) te Velden.

De ontwikkeling van de MFA en de BMV gaat mede door de komende herindeling met de gemeente Venlo een nieuwe fase in. De komende week zal het college hierover uitgebreid met de gemeenteraad en de toekomstige gebruikers overleg voeren.

De Woningstichting Arcen en Velden (WAV) en de gemeente Arcen en Velden hebben in dat kader in goed overleg de samenwerking in de realisatie van de MFA en de BMV tegen het licht gehouden. De conclusie van de gemeente Arcen en Velden is dat de voortgang van de gehele ontwikkeling van het project Gebiedsontwikkeling Arcen, Lomm en Velden gediend is met een sterke inzet van alle partijen. De gemeente Arcen en Velden vindt het in dit stadium van de ontwikkeling beter om op een andere wijze de realisatie van de MFA en de BMV voort te zetten. De gewaardeerde en bijzondere inzet van de WAV bij de MFA Arcen en de BMV Velden wordt daardoor afgerond, overigens zonder dat dit vertragende consequenties heeft voor de realisatie.
---