Politie IJsselland

Gewapende overval op supermarkt

Twello, 03-11-2008 o Vrijdag 31 oktober vond er een gewapende overval plaats op een supermarkt aan de Duistervoordseweg in Twello. Hierbij werd een 20-jarige caissière geld afhandig gemaakt onder bedreiging van een wapen. De overvaller is nog voortvluchtig. De politie onderzoekt de zaak.

De overval werd omstreeks 18.40 uur gepleegd door een man die zich in eerste instantie als klant voordeed. Op het moment dat de kassa werd geopend, deed hij een greep in de kassa onder bedreiging van een wapen. De man loste ook schoten met het wapen. Niemand raakte gewond. Vermoedelijk ging het om een alarmpistool. Op het moment van de overval waren er meerdere klanten in de zaak aanwezig.

De man vluchtte met het ontvreemdde geldbedrag in de richting van het centrum. Diverse politieteams hebben naar de man gezocht maar hem helaas niet aangetroffen. Op de locatie van de overval is onderzoek gedaan door forensisch onderzoekers en zijn diverse getuigen gehoord. Het onderzoek naar de overval is nog in volle gang.

Mensen die rond de tijd van de overval iets bijzonders hebben gezien, worden verzocht contact op te nemen met de politie op telefoonnummer 0900 8844.