Gemeente Alkmaar


Persberichten top

Werkzaamheden in november aan de Landman

Rode lijn

Vanaf vandaag worden reconstructiewerkzaamheden uitgevoerd aan de Landman. Maandag 3 en dinsdag 4 november wordt het asfalt, in het verkeer, afgefreesd. Gedurende de hele week van 24 november tot en met 28 november is de Landman afgesloten voor alle verkeer, inclusief de bussen van Connexion. De totale duur van de werkzaamheden is vier weken.

Afsluiting
Alleen voor de aanleg van (visuele) busdrempels of bussluizen en het opnieuw asfalteren en aanbrengen van fietspaden zal de Landman van 24 november tot en met 28 november worden afgesloten. De andere werkzaamheden vinden plaats in het verkeer, of zullen een tijdelijke omleiding vereisen.

Omleidingen
Gedurende vier weken, vanaf vandaag, worden de kruispunten van de op de Landman uitkomende wegen aangepast. Tijdens deze werkzaamheden zal het verkeer worden omgeleid. Ook worden verhoogde bushaltes in het verkeer aangebracht.

Werk in uitvoering
De gemeente Alkmaar doet er alles aan om de overlast van de werkzaamheden te beperken. Meer informatie over wegwerkzaamheden is te vinden op www.alkmaar.nl onder het kopje `Werk in uitvoering'.

3 november 2008