Gemeente Scheemda


Inloopdag herinrichting komtraverse Midwolda & Oostwold

DINSDAG 4 NOVEMBER INLOOPDAG HERINRICHTING KOMTRAVERSE MIDWOLDA & OOSTWOLD

De provincie Groningen en de gemeente Scheemda organiseren op dinsdag 4 november aanstaande een 2e inloopdag voor de plannen met betrekking tot de herinrichting van de komtraverse (Hoofdweg & Huningaweg) te Midwolda en Oostwold.

Net als de vorige inloopdag kunt u tussen de onderstaande tijdstippen inzage en uitleg krijgen over de plannen. Hoe de Hoofdweg en Huningaweg er uit komen te zien of specifiek de situatie voor uw eigen deur. Aan de hand van een tekening, sfeerbeelden en materialen kunt u een indruk krijgen van de toekomstige traverse (hoofdroute door Midwolda & Oostwold).

Bewoners en belanghebbenden van de traverse zijn van harte welkom op dinsdag 4 november in Gasterij Smits aan de Hoofdweg 170 te Midwolda, tussen 16.00 uur en 20.00 uur. Onder het genot van een kopje koffie of thee zullen medewerkers van de provincie en de gemeente proberen uw vragen te beantwoorden.

Voor meer informatie over de inloopdag of de plannen kunt u contact opnemen met de afdeling Gemeentewerken, taakveld Beleid & Voorbereiding, telefoon (0597) 59 52 95 / e-mail gemeente@scheemda.nl